HighBinder Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Mám takovej problém mam iPhone 3G a když chci nainstalovat ten FW kterej je potreba k JB tak mi to vzdycky dela restore iPhonu a pak to hodi chybu mám tam tedka 2.2.1 a potrebuju tam dostat ten 2.1 co s tím ? Pak když dam normálně restore a nedržim shift a ono to veme ten z applu tak to jde nainstalovat nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Moc jsem nepochopil kde mas problem, ale jestli postupujes opravdu krok po kroku podle navodu tak neni mozne aby ti neco neslo :) Skus se jeste podivat na 2-5 videi na youtube jak na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HighBinder Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 mám iphone ale mám tak FW 2.2.1 a abych mohl provést JB tak v návodu je ze budu potrebovat 2.1 tak když dám restore + shift a vyberu tam ten FW kterej potrebuje tak to dela restore iphonu a pak to napise chybu the iPhone could not be restored. An unknown error occurred (1013) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 no to je tym ze na vyssi fw nemozes uz dat nizsi... a jb je aj na 2.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HighBinder Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 a nemohl bys mi tu hodit nejakej navod ? moc diky na ten FW 2.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 http://www.quickpwn.com/downloads stiahni si quickpwn a JB je potom otazkou par jednoduchych klikov, ktore musi zvladnut naozaj kazdy :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.