Hanz1993 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Chtěl bych zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s TVersity. Dočetl jsem se, že umí přehrávat aji titulky, ale nevim jak se to v tom programu nastavuje aby je přehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Taky by mě zajimali ty titulky na starsi verzi mi ty titulky sli ale vzdycky se film dlouho načítal ted na nove verzi programu mi to jaksi nefunguje titulky by se měli nastavit přes ffdshow myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 a bylo to načítání hodně dlouhé? stáhl jsem si starší verzi ale nevím jak se to tam nastavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 kde to sezenu pokud tam pujdou titulky tak to 100% vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 kde to sezenu pokud tam pujdou titulky tak to 100% vyzkousim co zkusit google http://www.google.cz/search?q=tversity+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 a je to 100% ze tam jdou titulky?? jinak to pro me nema vyznam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ja jsem vyzkousel vsechny verze toho tversity aji jsem cosi nastavil v tym ffdshow at tam jdou titulky ale furt nic.....chtel bych vedet jestli si to ty titulky najde samo u toho filmu nebo je tam musim jeste nejak strkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 ja jsem to dneska poprve pustil, nainstaloval a naprosta spokojenost. Kdybych nemel problem s media center, tak bych alternativu nehledal....prvni film a hned v poho, titulky jdou. Nastavil jsem jen transcode vzdy a mel je pojemnovany ve slozce uplne stejne jako film ( tak to vyzadujou nektery programy, format SRT). Jedna se o zkusenost s jednym filmem, ale proste paradni program..Najde si to samo, jen mit ve slozce a tu slozku nasdilet v programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Nevim proc, ale TVersity vubec na xboxu nevidim... WMC mi na nem jede bez problemu, ale tversity ne... nejaka rada? mam windows 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hanz1993
Chtěl bych zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s TVersity. Dočetl jsem se, že umí přehrávat aji titulky, ale nevim jak se to v tom programu nastavuje aby je přehrál.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.