hunter19 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2009 Dobry den mam konzoli xbox 360 Pro pravdepodobne jsem odpalil hdmi vystup protoze na av kabely obraz funguje a pres hdmi nefunguje obraz. Muzete mi poradit nejaky dobry servis a kolik by to stalo?? Dik Citovat
0 Johnysko Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2009 pokud to mas v zaruce staci zavolat na linku microsoftu a prijedou si pro to a privezou opravene zpet ale vzhledem k tomu ze se ptas ji asi uz nemas Citovat
0 hunter19 Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 30, 2009 zaruka bohuzel uz neni platná, proto hledám nejakou alternativní opravu jinde než u microsoftu. Citovat
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2009 zaruka bohuzel uz neni platná, proto hledám nejakou alternativní opravu jinde než u microsoftu. A neni to jen v nastavení,mě u PS3 taky nejede obraz přes HDMI kabel dokud to nezapojím přes scart a nastavím že je konzole zpaojena přes HDMI pak to přehodím a jedeto. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 30, 2009 nn u xboxu to nemusis nastavovat , tam to jede nezavisle ... Jen me napada spatny kabel a nebo prepnuto na spatnem kanalu na TV :D Jinak kdyztak zkus tu linku microsoft jestli by ti to opravily :) Citovat
Otázka
hunter19
Dobry den
mam konzoli xbox 360 Pro pravdepodobne jsem odpalil hdmi vystup protoze na av kabely obraz funguje a pres hdmi nefunguje obraz. Muzete mi poradit nejaky dobry servis a kolik by to stalo?? Dik
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.