hunter19 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Dobry den mam konzoli xbox 360 Pro pravdepodobne jsem odpalil hdmi vystup protoze na av kabely obraz funguje a pres hdmi nefunguje obraz. Muzete mi poradit nejaky dobry servis a kolik by to stalo?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 pokud to mas v zaruce staci zavolat na linku microsoftu a prijedou si pro to a privezou opravene zpet ale vzhledem k tomu ze se ptas ji asi uz nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hunter19 Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 zaruka bohuzel uz neni platná, proto hledám nejakou alternativní opravu jinde než u microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 zaruka bohuzel uz neni platná, proto hledám nejakou alternativní opravu jinde než u microsoftu. A neni to jen v nastavení,mě u PS3 taky nejede obraz přes HDMI kabel dokud to nezapojím přes scart a nastavím že je konzole zpaojena přes HDMI pak to přehodím a jedeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 nn u xboxu to nemusis nastavovat , tam to jede nezavisle ... Jen me napada spatny kabel a nebo prepnuto na spatnem kanalu na TV :D Jinak kdyztak zkus tu linku microsoft jestli by ti to opravily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hunter19
Dobry den
mam konzoli xbox 360 Pro pravdepodobne jsem odpalil hdmi vystup protoze na av kabely obraz funguje a pres hdmi nefunguje obraz. Muzete mi poradit nejaky dobry servis a kolik by to stalo?? Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.