Mullmuzler Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 při kontrole v Mulleteru mi naskakují tyto hlášky, je to čerstvě stažená hra, co s tím ? Video file is broken, invalid, or not present. Would you like to fix ? zadám ano, a naskočí hláška No video file found:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 no bude to verzí dvdmulleteru dělalo mi to samí, pak jsem měl mulleter od paca a v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 dante to je tenhle ? 3rd Wave Video ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Co to je za hru ? Pouzivej abgx360 , ten je aktualni . Mulleter uz neni aktualizovany... Je mozny ze ma hra wawe3 , proto ti hodila chybu s videem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 je to X-Men Origins Wolverine romeno, please odkaz na ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 je to X-Men Origins Wolverineromeno, please odkaz na ten program co takhle hledat http://console-forum.net/showthread.php?t=43459 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 je někde tutorial k abgx360 nemůžu ho najít, thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Tady sem nasel nejaky v eng http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/699611 Ale myslim ze tam toho moc k nepochopeni neni pokud aspon trochu ovladas anglictinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 je někde tutorial k abgx360 nemůžu ho najít, thx jestli si ho stahoval odemně tak klikneš na tutoriales(samozřejmě musis otevrit ten program co si stahnul [Pack] Appz Xbox360) pak na abgx360 a tam to mas ,mas tam všechny navody na programy co tam sou např:clone cd,imgburn atd (jsou tam obrazky snad to pochopiš xD) romeno rychlejsi sem to trochu rozepisoval tak se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mullmuzler
při kontrole v Mulleteru mi naskakují tyto hlášky, je to čerstvě stažená hra, co s tím ?
Video file is broken, invalid, or not present. Would you like to fix ?
zadám ano, a naskočí hláška No video file found:-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.