1george Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 prosím pomozte mi.u notebooku se mi obrazovka otocila o devadesat stupnu.a nevím co dělat.dám kredits Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Vše v nastavení notebooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Tak to nerovnej ne ? Nějak šetrně EDIT : omlouvám se , myslel jsem že se ti otočila fyzicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 V pravo dole v liště,najdeš ikonku ATI a tam najdeš nastavení a dáš otočit zpětˇ(může to být myslím i jiná ikonka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Musíš najít v panelu nástrojů ikonu grafiky, kliknout pravým a tam někde je možnost otočení obrazovky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Zkus ctrl+alt+šipku nahoru (mělo by to bejt tak nastavený, že se otočí normálně), jinak ti dám návod jak na to, jakou máš grafiku? (jenom výrobce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 klikni pravym na plochu potom moznosti grafiky potom otaceni a dej normalni a vse by melo byt ok ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1george Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 dobrý pls lock poradily mi na chat boxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
1george
prosím pomozte mi.u notebooku se mi obrazovka otocila o devadesat stupnu.a nevím co dělat.dám kredits
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts