AlexXx Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Stále se mi odpojuje ipod.Zapnu odpoji se.A furt dokola.USB zařízení nebylo rozpoznáno.Sem už na nervi.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Stále se mi odpojuje ipod.Zapnu odpoji se.A furt dokola.USB zařízení nebylo rozpoznáno.Sem už na nervi.:ziped: jenom ipod zkousel si jiny USB?nemas ho treba rozbity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Nezkoušel.Ještě mám ale ipod Video pakžený.Zkusím to z toho.Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Lock.Už to mám.Najednou to začalo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12Cz Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Lock.Už to mám.Najednou to začalo jít. a v čem byl problem?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 a v čem byl problem?:bash: To fakt nevím.Už mi to de i s tím starým kabelem i novím.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.