cjakub Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Nazdar, tak hra to tu niekto? mna to celkom chytilo aj napriektomu ze som predchadzajucim dynasty warriorom nevedel prist na chut. toto je ale nieco ine, pridali tam nove prvky do gameplayu a je z toho vyborna hra. grafika, zvuky, hratelnost vyborne. mimochodom som v chapter 2 hram za Cao Pi, lv14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Já taky zkoušim a je to docela dobrý. Hlavně musim ukecat bratra na Multiplayer. Jenom škoda že to nemá Autosave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 je to peckova hra, pre mna najlepsia za poslednych par mesiacov. momentalne som v chapter 4, lvl30 a hram to sam lebo v okoli nikto psp nema. ale multiplayer musi byt super :) btw mam odohratych 10 hodin a stale ma to velmi bavi.. inac za koho hras? toto je peckove video s cao pi, hodit fury mod a massovat stvorec a pritom dashovat do stran :)) vyborna taktika zatial som s nou presiel vsetkych bossov :D a dost sa oplati aj nejaka poison ranged zbran, pretoze ked raz otravis bossa tak velmi rychlo mu ide dole hp zatial co ty utekas.. a potom staci iba dorazit jednym sekom a je po nom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Dobrá hra akorát na muj vkus mozna trochu obtizná.... ale ma dost zajimavy prvky jako zbirani surovin na vybaveni, skilly apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 mozno to je trochu tazsie ale tym lepsie! lahke hry su onicom ked to prejdes za par hodin :D ale hlavne hratelnost je jednoducho perfektna, co viac dodat, snad len ze sa kvalitou urcite radi medzi najlepsie hry na psp. len skoda ze nemam nikoho v okoli s kym by som to hral, to ma najviac stve. sice som zatial na konci chapter4 ale uz vidno ze solo zacina byt dost tazke hlavne ked na teba vybehnu styria officieri a k tomu milion magov, bojovnikov, katapultov a co ja viem este coho :D je to proste masaker x) //konecne chapter 5 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 mam jen takovy dotaz .. sla vam tato hra dat do CSO ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ja mam taky problem s tou hrou stahnul jsem si to z pspisoz prevedl jsem si to do CSO ale ISO jsem si radeji nechal hodil do PSP zapne se to a černá obrazovka tak jsem si rikal že to bude tim CSO, tak tam hodim ISO a uděla to stejně nemate nekdo nejakej download vyzkoušenej nejlíp na uloz.to, czshare, megaupload dikes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ja mam taky problem s tou hrou stahnul jsem si to z pspisoz prevedl jsem si to do CSO ale ISO jsem si radeji nechal hodil do PSP zapne se to a černá obrazovka tak jsem si rikal že to bude tim CSO, tak tam hodim ISO a uděla to stejně nemate nekdo nejakej download vyzkoušenej nejlíp na uloz.to, czshare, megaupload dikes moc Tenhle problém jsem měl také. :? Stačí přepnout přez VSH menu (tlacitko SELECT v XMB) UMD ISO MODE na M33 driver a vše by mělo fungovat jak má. :) PS: pokud by to nepomohlo tak popřípadě updatovat CFW. :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 j funguje to dikes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 j funguje to dikes moc Nechci bejt nějak rýpavej ae co zkusit kliknout na tlačítko Thanks ? :cheesygrin: Budu moc vděčnej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Hra mi taky nešla do CSO převíst, ale jenom v CSOnDAX. Zkusil sem to v UMDGENu a šlo to, ale je to oproti CSOnDAX o hoodně pomalejší, protože to to ISo nejdřív rozbalí, pak zase sbalí a pak teprv převede. Aspoň sem si ripnul Update :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 me to prave taky neslo v CSOnDAX ... kolik to pls ma to CSO ?? jestli to ma vubec cenu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 neviete niekdo kedy to pride na sk alebo cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 to neviem ale mozno sa ti to aj oplati kupit viac zo zahranicia a nemusis cakat kym to pride ku nam.. na ebay som videl cenu okolo 35-45$ //btw lvl 40, chapter 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 a asi kedy a pôjdu mi hry so zahraničia na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 a pôjdu mi hry so zahraničia na psp Jo, buď v klidu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 a idu hry na kk psp zo zahraničia? Kedy mi asi pride ked si to objednávam s United States a ako mi to príde? a da sa niečo objednať cez kurjera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 lol pouzivaj edit :D a ci cez kuriera, to zavisi od obchodu/predavajuceho. ale moc sa ti to neoplati lebo by to bolo drahe jak svina. normalne si kup cez ebay a posli si postou, nic tazke.. a na psp ti pojdu hry vsetkych regionov, takze nemaj boja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 lol pouzivaj edit :D a ci cez kuriera, to zavisi od obchodu/predavajuceho. ale moc sa ti to neoplati lebo by to bolo drahe jak svina. normalne si kup cez ebay a posli si postou, nic tazke.. a na psp ti pojdu hry vsetkych regionov, takze nemaj boja A to je cez kreditku však? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 hej, vacsinou sa na ebayi plati cez paypal (regnes sa, nastavis kreditku a platis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jeden dotaz. v options je kolonka instal a chce to dalších 300 mega free na kartě jenže to nemám. takže se chcu zeptat co otevřu tím 'instal' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Nema niekdo Dynasty Warriors:Strikeforce napredaj za 40€ a dá sa to ináč než cez kreditku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jeden dotaz.v options je kolonka instal a chce to dalších 300 mega free na kartě jenže to nemám. takže se chcu zeptat co otevřu tím 'instal' ahoj, neotvoris tym nic, je to iba funkcia na rychlejsie nacitavanie map ak mas UMD. ale ak hras ISO tak ti je tato funkcia nanic. erik37: nie neda a uz nespamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik37 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 a aexistuje niaka taká stránka kde sa to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 je to peckova hra, pre mna najlepsia za poslednych par mesiacov. momentalne som v chapter 4, lvl30 a hram to sam lebo v okoli nikto psp nema. ale multiplayer musi byt super :) btw mam odohratych 10 hodin a stale ma to velmi bavi.. inac za koho hras?toto je peckove video s cao pi, hodit fury mod a massovat stvorec a pritom dashovat do stran :)) vyborna taktika zatial som s nou presiel vsetkych bossov :D vSEQzCUeYkU a dost sa oplati aj nejaka poison ranged zbran, pretoze ked raz otravis bossa tak velmi rychlo mu ide dole hp zatial co ty utekas.. a potom staci iba dorazit jednym sekom a je po nom :) ja hraju za Liu Bei co ma 2 mece.. a ted sem taky u tohodle bose.. ale pokazdy zhebnu:( mel sme si dat tohodle hrace co ma on:( kua.. jinak naaahul hra... kamos stahne a dame snim multiplayer.. uz se tesim... EDIT: ted mi doslo ze muzu delat to same kdyz si koupim tu zbran:D.. jak se menuje ta weaponka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.