Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

je to peckova hra, pre mna najlepsia za poslednych par mesiacov. momentalne som v chapter 4, lvl30 a hram to sam lebo v okoli nikto psp nema. ale multiplayer musi byt super :) btw mam odohratych 10 hodin a stale ma to velmi bavi.. inac za koho hras?

toto je peckove video s cao pi, hodit fury mod a massovat stvorec a pritom dashovat do stran :)) vyborna taktika zatial som s nou presiel vsetkych bossov :D

a dost sa oplati aj nejaka poison ranged zbran, pretoze ked raz otravis bossa tak velmi rychlo mu ide dole hp zatial co ty utekas.. a potom staci iba dorazit jednym sekom a je po nom :)

Odesláno

mozno to je trochu tazsie ale tym lepsie! lahke hry su onicom ked to prejdes za par hodin :D ale hlavne hratelnost je jednoducho perfektna, co viac dodat, snad len ze sa kvalitou urcite radi medzi najlepsie hry na psp. len skoda ze nemam nikoho v okoli s kym by som to hral, to ma najviac stve. sice som zatial na konci chapter4 ale uz vidno ze solo zacina byt dost tazke hlavne ked na teba vybehnu styria officieri a k tomu milion magov, bojovnikov, katapultov a co ja viem este coho :D je to proste masaker x)

//konecne chapter 5 :psp:

Odesláno
ja mam taky problem s tou hrou stahnul jsem si to z pspisoz prevedl jsem si to do CSO ale ISO jsem si radeji nechal hodil do PSP zapne se to a černá obrazovka tak jsem si rikal že to bude tim CSO, tak tam hodim ISO a uděla to stejně nemate nekdo nejakej download vyzkoušenej nejlíp na uloz.to, czshare, megaupload dikes moc

Tenhle problém jsem měl také. :? Stačí přepnout přez VSH menu (tlacitko SELECT v XMB) UMD ISO MODE na M33 driver a vše by mělo fungovat jak má. :)

PS: pokud by to nepomohlo tak popřípadě updatovat CFW. :idea:

Odesláno
je to peckova hra, pre mna najlepsia za poslednych par mesiacov. momentalne som v chapter 4, lvl30 a hram to sam lebo v okoli nikto psp nema. ale multiplayer musi byt super :) btw mam odohratych 10 hodin a stale ma to velmi bavi.. inac za koho hras?

toto je peckove video s cao pi, hodit fury mod a massovat stvorec a pritom dashovat do stran :)) vyborna taktika zatial som s nou presiel vsetkych bossov :D

vSEQzCUeYkU

a dost sa oplati aj nejaka poison ranged zbran, pretoze ked raz otravis bossa tak velmi rychlo mu ide dole hp zatial co ty utekas.. a potom staci iba dorazit jednym sekom a je po nom :)

ja hraju za Liu Bei co ma 2 mece.. a ted sem taky u tohodle bose.. ale pokazdy zhebnu:( mel sme si dat tohodle hrace co ma on:( kua.. jinak naaahul hra... kamos stahne a dame snim multiplayer.. uz se tesim...

EDIT: ted mi doslo ze muzu delat to same kdyz si koupim tu zbran:D.. jak se menuje ta weaponka?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu