sensei Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Ahoj, rád bych od vás slyšel nějaké tipy na motorku, kterou můžu řídit s AM (konst.rych. 45km/h) Moje hranice je 30000,- Můžete dávat tipy i na nějaké ojetiny v dobrém udržovaném stavu, protože některé jsou za brutální ceny nové a pak jsou např na www.motoinzerce.cz za polovic. Můj požadavek je, aby ta motorka byla pěkná jak vzhledově, tak i výkonově zajímavá.. A hlavně nedávejte tipy na nějaké babety, nejlépe aby to byla motorka stavby klasické motorky. Ať je živá, jsou i pěkné skútry kolem 3-4kW v téhle cenové relaci. Při otevření aby vytáhla nějakou tu 80ku, 90ku. Děkuju za tipy :) Tady jsem se tak díval, tahle je celkem sympatická, Kingway Touran 4T, 3,1PS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ~r~e~f~r~e~s~h~ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.