cjvaca Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Prosim o radu prodal jsem psp jednomu chlapovi, vecer mi vola ze mu nejde pustit hra na UMD disku... rikal jsem mu at da v VHS menu misto toho sony np.... na normal nebo neco co tam je a prej to nepomaha pls o radu... diky:psp: thanks nikoho nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Nejde... jak nejde? může to být firmwarem, umd mechanikou a i samotnym umdčkem... trošku to specifikuj :roll: (to s tim vsh menu s tim má hodně společnýho ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjvaca Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 kdyz sem mel psp ja tak mi umd slo umd disk prej de na jinym psp a prej psp hazi chybu ze disk nemuze byt preten nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin12Cz Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 hmmm fakt asi pomůže jen to vsh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 kdyz sem mel psp ja tak mi umd slo umd disk prej de na jinym psp a prej psp hazi chybu ze disk nemuze byt preten nebo tak nejak tak třeba spouští jinou ikonu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 tak to ještě bych zkusil přehodit fake region (jestli náhodou si s tim on nehrál) a nebo je to jeho mechanikou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjvaca Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 tak to ještě bych zkusil přehodit fake region (jestli náhodou si s tim on nehrál) a nebo je to jeho mechanikou... tomuhle nerozumim.. ae diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cjvaca
Prosim o radu prodal jsem psp jednomu chlapovi, vecer mi vola ze mu nejde pustit hra na UMD disku... rikal jsem mu at da v VHS menu misto toho sony np.... na normal nebo neco co tam je a prej to nepomaha pls o radu... diky:psp: thanks nikoho nemine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts