407sw Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 odkud vsude máte klubovvé karty nacerpani slev? kde se daji ziskat? Osobne mam jen od kenvela kde mam na kazdej nakup -10% a dal jsem za ji 200Kč:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Já mám devils kartu na 10% slevu na všechny hry,které koupíte v gameshopu. Jak můžu tuto kartu získat? Stačí se pouze zaregistrovat na kterékoliv prodejně GAME SHOP a karta je Vaše. Jaké jsou výhody? - jako držitel této karty získáte okamžitou slevu při nákupech v prodejnách GAME SHOP po celé České Republice - budete zařazeni do slosování o hodnotné ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 no já třeba získám i od tety která pracuje v C.A takže zkus třeba přes rodinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 To já mám v místním Skateshopu kartu na slevu 10%. Jedno léto jsem tam utratil asi 7ooo,- tak mí jí dali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Jak negto mám 10 % slevu v gameshopu na veškerý software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.