kuba741 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 hojte lidi takze mam net od o2 adsl 8mb/s download mam 800kb/s a upload pouho pouhych 50kb/s pisou ale ze to ma byt az 512 tak alespon tech 250kb/s by bylo super vola jsem do o2 a rtam me odbili nevite co s tim? btw hledal jsem podobny topic a nenasel:D btw za radu dam 15 gb nac czshare:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ja mám třeba net 4mb/s a 512kb/s up ale skrátka jse přes to nedostaneš moje realní rychlost je ale 600kb/s a up 80kb/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Kuba expert na kompy že ? 512kb/s:10=51.2kB/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Kuba expert na kompy že ? 512kb/s:10=51.2kB/s a já si vždycky myslel že bajty jsou po osmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 neznamena ze mas upload 512Kb/s takze budes uploadovat rychlostí 512Kb/s pojede ti to max. 64Kb/s ,to maš treba jak byl net ze nekdo měl rychlost 2MB/s ale stahoval 256KB/s ja mam taky upload 1MB/s ale uploaduju MAX.150KB/s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Další expert. Je to jen malý/velký písmenko, ale dělá to divy... Máš internet, nevim plácnu třeba O2 adsl (8Mb/s x 512kb/s). Je třeba rozlišovat pojmy bit vs. bajt tak jako gram vs. kilogram. Zatimco gram a kilogram je normálně v desítkový soustavě, tak bajty jsou v osminový soustavě. Tzn. 8 bitů = 1 bajt. => o2 adsl 8Mb/s = 1MB/s, protože bit je osmina bajtu a rozlišují se malým a velkým písmenem b/B. Neexistuje nic takovýho jako stahovací rychlost a rychlost internetu. Když má někdo net 512kb/s tak bude stahovat 64kB/s nebo-li 512kb/s. Popravdě ani nevím proč se všude udává rychlost v bitech, možná kvůli reklamě (větší čísla, lepší čísla) fakt nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Další expert. Je to jen malý/velký písmenko, ale dělá to divy...Máš internet, nevim plácnu třeba O2 adsl (8Mb/s x 512kb/s). Je třeba rozlišovat pojmy bit vs. bajt tak jako gram vs. kilogram. Zatimco gram a kilogram je normálně v desítkový soustavě, tak bajty jsou v osminový soustavě. Tzn. 8 bitů = 1 bajt. => o2 adsl 8Mb/s = 1MB/s, protože bit je osmina bajtu a rozlišují se malým a velkým písmenem b/B. Neexistuje nic takovýho jako stahovací rychlost a rychlost internetu. Když má někdo net 512kb/s tak bude stahovat 64kB/s nebo-li 512kb/s. Popravdě ani nevím proč se všude udává rychlost v bitech, možná kvůli reklamě (větší čísla, lepší čísla) fakt nevim. AHAM TAK DIKYM MOC DUTCHI PLS LOCK BTW JINAK JSOU TO PODVODNICI:ziped::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
hojte lidi takze mam net od o2 adsl 8mb/s download mam 800kb/s a upload pouho pouhych 50kb/s pisou ale ze to ma byt az 512 tak alespon tech 250kb/s by bylo super vola jsem do o2 a rtam me odbili nevite co s tim?
btw hledal jsem podobny topic a nenasel:D
btw za radu dam 15 gb nac czshare:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts