bafiik Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Mohli byste mi nekdo doporucit nejakej dobrej leteckej simulator kterej vas pobavil na dost dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Mohli byste mi nekdo doporucit nejakej dobrej leteckej simulator kterej vas pobavil na dost dlouho? Ace Combat X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 pilot academy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ace war II si ani nestahuj. Jen rada jinak best je ace combat ale z ps1:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 rozhodně Ace Combat X..ted vyslo Air Conflicts: Aces of World War II ...ale to jsem jeste nezkousel, takze nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 rozhodně Ace Combat X..ted vyslo ...ale to jsem jeste nezkousel, takze nevim Air Conflicts: Aces of World War II : tohle sem myslel tim ace war II... neni o co stat, grafika se mi nelibi a k simulatoru to ma daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ace Combat (jak PSP verzi, tak nějaký na PSX), Pilot Academy,... Seznam máš na http://www.gamefaqs.com/portable/psp/cat_68.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p1142395 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 An oxygen sensor, or lambda sensor, is an electronic device that measures the proportion of oxygen (O2) in the gas or liquid being analyzed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.