Sheva Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo má skin na Xku, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti...znepokuje mě přehřívání Xka a věřím že tohle tomu taky nepřidá.... Citovat
0 Johnysko Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2009 skin ? nemas na mysli case ? Citovat
0 Em3R Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2009 toto že ? http://www.decalgirl.com/browse.cfm/2,205.htm tak to určite vliv na zahřívaní nemá a když už tak minimální,větrací otvory a zadní (výfuk) jsou nepřekryté takže by to mělo být v poho,teda pokud se správně nainstaluje :) Citovat
0 Sheva Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2009 Ano, to myslím, vím že otvory jsou odkryté, zajímá mě spíš jestli to třeba nedrží teplo atd. Citovat
0 Em3R Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2009 ne určitě nedrží... přes boky boxu jde jen minimálně tepla takže nato nemá vliv.. ;) Citovat
0 smiling Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2009 ja bych dokonce rek ze z boku to nasava .. ale nevidel sem rozebrane xko ani sem to nezkoumal odkud fouka ven a z kama nasava Citovat
Otázka
Sheva
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo má skin na Xku, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti...znepokuje mě přehřívání Xka a věřím že tohle tomu taky nepřidá....
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.