Sheva Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo má skin na Xku, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti...znepokuje mě přehřívání Xka a věřím že tohle tomu taky nepřidá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 skin ? nemas na mysli case ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Myslím skin (nálepku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 toto že ? http://www.decalgirl.com/browse.cfm/2,205.htm tak to určite vliv na zahřívaní nemá a když už tak minimální,větrací otvory a zadní (výfuk) jsou nepřekryté takže by to mělo být v poho,teda pokud se správně nainstaluje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Ano, to myslím, vím že otvory jsou odkryté, zajímá mě spíš jestli to třeba nedrží teplo atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 ne určitě nedrží... přes boky boxu jde jen minimálně tepla takže nato nemá vliv.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 ja bych dokonce rek ze z boku to nasava .. ale nevidel sem rozebrane xko ani sem to nezkoumal odkud fouka ven a z kama nasava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sheva
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo má skin na Xku, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti...znepokuje mě přehřívání Xka a věřím že tohle tomu taky nepřidá....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.