David_cZ Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 cus hosi potrebuju poradit.. kdyz chci spustit css tak se dostanu do menu a hned se to wypne a hodi to tudle hlasku pls co stim?diky za kazdy odpowedi :) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 nonsteam????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 caw hele prosimte, jak si dal sem ten obrazek (do svyho tematu)... nemuzu na to prijit..:blink: dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_cZ Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jj je to non steam to kamikaze : uploadnul sem to na www.imageshack.us a zkopiroval odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 super.. dik :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Zkus to odinstalovat a znova nainstalovat i s patchy a mnělo by ti to jí,jinak nevím:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_cZ Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Zkus to odinstalovat a znova nainstalovat i s patchy a mnělo by ti to jí,jinak nevím:-( to sem zkousel a furt to nejde :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Tak to taky nevím jedině si koupit origiál hru (STEAM) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 na to je jednoducha odpoved: porid steam.. jinak nwm co na to rict, u ns jsem takovyto problem jeste nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 na to je jednoducha odpoved: porid steam.. jinak nwm co na to rict, u ns jsem takovyto problem jeste nemel proč ukvapený závěry? cus hosi potrebuju poradit..kdyz chci spustit css tak se dostanu do menu a hned se to wypne a hodi to tudle hlasku pls co stim?diky za kazdy odpowedi :) ;) mas steam nainstalovanej?:roll: jestli jo, a pokud ho máš v češtině, dej ho do English, vypni, a skus to znova.. btw: už si to CSS měl někdy puštěný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Nemá steam!!"!!! má non-steam............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Nemá steam!!"!!! má non-steam............. já wm... já se ptám jestli má steam clienta... prostě program STEAM:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_cZ Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 já wm... já se ptám jestli má steam clienta... prostě program STEAM:bash: jj mam a od ty doby to asi nejde... skosel sem ho i odinstalovat a furt nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 tak si zapař 1.6 non-steam a ser na to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jj mam a od ty doby to asi nejde... skosel sem ho i odinstalovat a furt nic nejlepsi vec jak tuhle kravovinu odstranit je dat bod obnoveni...je to tim ze kdyz si nainstalujes steam..a ma nejakou non steam hru...a jeste steam zapnes tak se ti ta hra ukaze i jakoby na steamu...jenze pak uz nejde spustit a dela tohle...mel sem taky problem s CSS..jinak jak uz psal nahore...dela to taky tim ze mas jenom steam v cestine i kdyz pres nej nehrajes.....taky nechapu obcas tenhle error..je to divny...ale jestli nemas po instalaci steamu v kompu nic dulezityho tak dej bod obnoveni pred instalaci steamu a melo by to jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 trochu blbej dotaz ale mas Patch? nebo jestli ti to slo predtim blbe a ted prestalo fakcit, tak smaz cely CSS a znovu pak nainstaluj, protoze instalacka k CSS je jako "rar" jen otevre skryte soubory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 nainstaluj to znovu a problem je zažehnan taky se mi to nekolikrat stalo a bylo to v pohode proste páco..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts