ententeak Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 no.. nějak jsem to tu nenašel a snad to píšu do správnýho topicu, ale je to dotaz, tak snad jo: Je nějaká možnost jak přehrávat videa z YouTube a podobnejch serverů přímo na PSP? Tedy bez konvertorů? (to se na to můžu rovnou kouknout na kompu) Případně, jak to PSP donutit, aby si pamatovalo coockies na animefever.org? Ať mám alespoň před spaním nebo v práci na co koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maikl Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Takže na přehrávání youtube + dalších desítek serverů je Homebrew Ultimate PSPTube v2.0 Edit: JJ sry, nevšim sem si že to chce na ofic. FW :sorry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Takže na přehrávání youtube + dalších desítek serverů je Homebrew Ultimate PSPTube v2.0 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008120001 no pokud vim tak to je homebrew a on se pta co spusti na oficialni FW !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Takže na přehrávání youtube + dalších desítek serverů je Homebrew Ultimate PSPTube v2.0 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008120001 Ale ten nespustíš bez CFW, takže nic. Opověd je NE, youtube videa nespustíš na originálním firmwaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententeak Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 a ten animefever? v poho se přihlásím, vyberu si anime, dám "play now" a nic.. prej se mám přihlásit nebo zaregistrovat.. což je divný, protože hentaifever mi jede bez problému a přitom se tváří úplně stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Videa ti to stejne neprehraje prtz PSP nema flash player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Youtube-nejde PSP cokies-podle mně nepodporuje............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententeak Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Videa ti to stejne neprehraje prtz PSP nema flash player ale flashvidea na hentaifever mi to přehraje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 prahrava to flash videa na ktere to ma kodeky. Youtube ma flash media 9 a ten v psp neni. v psp je 6 nebo 7, takze youtube nepojede. To co tobe jede je jen proto, ze je to ve starem flashplayeru. Youtube jede jen na flashnutych psp. lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ententeak
no.. nějak jsem to tu nenašel a snad to píšu do správnýho topicu, ale je to dotaz, tak snad jo:
Je nějaká možnost jak přehrávat videa z YouTube a podobnejch serverů přímo na PSP? Tedy bez konvertorů? (to se na to můžu rovnou kouknout na kompu)
Případně, jak to PSP donutit, aby si pamatovalo coockies na animefever.org?
Ať mám alespoň před spaním nebo v práci na co koukat...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts