Spoon Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Zdar nevite naky pekny film? ale opravdu pecku nejlepe naky scifi nebo poradny horor atd ted jsem videl wolverina,rychli a zbesily,stahl jsem dragonball ale jeste nemaj titulky atd,diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 mne se libil film ja legenda ani nevim proc nak men dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 mne se libil film ja legenda ani nevim proc nak men dostal Ten jsem zrovna vydel a mas pravda je dobrej,dalsi napady? Iron mana sem taky videl jsem taky videl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 este se mi libil iron man a nebo horor vymitac dabla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 saw 4 :) ten je dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Forest Gump (myslim že se to tak píše) můj nejoblíbenjší Film :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 a nakou novinku co je uz siritelna na netu i s titulkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Watchman :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Crank jednicku nebo dvojku (high voltage) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 teď jsem shlédl Milionáře z chatrče a fakt parádní film který chytne a nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 http://www.csfd.cz/uzivatel/103714-bastipan/hodnoceni/ Doporučuju Donie Darko, dobře se mi na to koukalo :) nebo když zascroluješ trošku níž, tak nalezneš poklad... 28 dní poté (2002) Pád do tmy (2005) Nezvratný osud (2000) Svěrací kazajka (2005) Mlha (2007) Jezero smrti (2008 Constantine (2005) Znamení (2002) Kruh (2002) Potomci lidí (2006) Já, robot (2004) EDIT. o_O ale vůbec nevadí, že původní autor chtěl film před hodinou a půl... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.