Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak připojit dvě zařízení k jednomu iTunes?

:.Dragunov.:

Recommended Posts

Cau lidi, zajimalo by me jak muzu mit dva Apple prehravace na jednom komplu...Mam tedka iphone 3G zesynchronizovanej s mim komplem kde mam vsechnu hudbu...Zitra budu mit jeste iPod Nano ale vim ze kdyz ho pripojim k mimu iTunes tak me napise ze uz iTunes jeden prehravac pouziva a ze me sice nauploaduje vsechnu muziku do iPod Nano ale pri dalsim pripojeni iPhona se me vsechna muzika z iPhona vymaze...Neni nejaky trik nebo program jak mit pripojeny dve zarizeni od Applu k jednomu iTunes a jednomu pocitaci?Diky moc ;) :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to normálne jde. Mam shuffla a iPhone. Jen si v iTunes u každyho zarizení nastavím, aby se mi tam nenahrávaly samy songy atd. Proste vypnout vše automaticky a jde mi to.

EDIT: Ješte bych zkusil odškrtnout auto sync po pripojení u každyho zarizení.

Odkaz ke komentáři

no lenze mas len jednu library nie?predpokladam ze Dragunov by chcel pre kazdy prehravac samostatnu kniznicu tak ako ja:roll:

No library mám jen jednu. Ale nevím, v čem je problém. Všechno mám v library a do jednotlivých přehrávačů si vybírám, co chci z té library.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu