:.Dragunov.: Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Cau lidi, zajimalo by me jak muzu mit dva Apple prehravace na jednom komplu...Mam tedka iphone 3G zesynchronizovanej s mim komplem kde mam vsechnu hudbu...Zitra budu mit jeste iPod Nano ale vim ze kdyz ho pripojim k mimu iTunes tak me napise ze uz iTunes jeden prehravac pouziva a ze me sice nauploaduje vsechnu muziku do iPod Nano ale pri dalsim pripojeni iPhona se me vsechna muzika z iPhona vymaze...Neni nejaky trik nebo program jak mit pripojeny dve zarizeni od Applu k jednomu iTunes a jednomu pocitaci?Diky moc ;) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 to by zaujimalo aj mna...ja som to "vyriesil" dalsim uzivatelskym uctom vo Windowse :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 No jo to je docela neprakticke ale napad je to dobry...V pripade nouze to taky tak vyresim ;) Ale preci jenom...Kdyby nekdo vedel o nejake lepsi variante byl bych rad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 http://support.apple.com/kb/HT1495 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Mne to normálne jde. Mam shuffla a iPhone. Jen si v iTunes u každyho zarizení nastavím, aby se mi tam nenahrávaly samy songy atd. Proste vypnout vše automaticky a jde mi to. EDIT: Ješte bych zkusil odškrtnout auto sync po pripojení u každyho zarizení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 no lenze mas len jednu library nie?predpokladam ze Dragunov by chcel pre kazdy prehravac samostatnu kniznicu tak ako ja:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 co treba ten druheej propojit na virtualni masinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 no lenze mas len jednu library nie?predpokladam ze Dragunov by chcel pre kazdy prehravac samostatnu kniznicu tak ako ja:roll: No library mám jen jednu. Ale nevím, v čem je problém. Všechno mám v library a do jednotlivých přehrávačů si vybírám, co chci z té library. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.