Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HELP po flashnuti

Nugget1468622840

Otázka

ahoj, takže mám flashlí psp na M33 5.0. a když jsem dal do složky ISO stáhnuté hry, v PSP se nerozbrazili. Tak jsem šel do VSH (recovery mi nějak nejde zapnout) a předělal to tam na UMD a NP 9600. vypl jsem VSH a nic se nestalo, pořád se chovalo PSP že žádny hry v sobě nemá, tak jsem takto vyzkoušel několik kombinací ale nic nepomohlo. PLS poraďte co mám dát do toho VSH menu a co popřípadě stáhnout nebo nastavit/udělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zálohuj si důležitý věci do PC a pak zformátuj kartu v PSP.. Pak by to mělo jít...

xD sakris xD.....ja si smazal ty slozky aj s tim nakym souborkem vedle slozky PSP....nevite jak zas primet pametovku aby si ty slozky zas udelala? aj ten soubro...ptz se mi tam udelal sam co vim

Odkaz ke komentáři

• 0
xD sakris xD.....ja si smazal ty slozky aj s tim nakym souborkem vedle slozky PSP....nevite jak zas primet pametovku aby si ty slozky zas udelala? aj ten soubro...ptz se mi tam udelal sam co vim

Právě jak už říkal formátuj tu kartu, vytvoří se ti tam potřebné složky i tu kterou si smazal.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo a nende to...skusil jsem to...tak mi ejste napiste co ma byt v tom VSH presne....kdybch nahodou mel chybu v tom

Právě jak už říkal formátuj tu kartu, vytvoří se ti tam potřebné složky i tu kterou si smazal.

no ja ju zformatoval dal do psp ale furt tam neni nic

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak zkus jinou paměťovku... Jakoukoliv kapacitu...

S tím VSH menu nepomůžu, pže momentálně jsem dlouho neflashoval a nemám u sebe PSP...

Zformátuj přesně v PSP.. A jestli jsi to udělal, tak jaký jsi tam měl pak složky?

no ja si kdysi tughle pametovku smazal jako komplet celou (ne zformatovanim) a pak sem ji dal do psp a tim se tam vytvorili vsehcny ty slozky music video game atd a ted sem tu kartu dal do psp pripojil psp usbckem ke kompu zformatoval tu kartu, vypojil usb, zapojil usb ale furt tam zadna ta slozka neni

Odkaz ke komentáři

• 0

jak maji spravne byt slozky

ISO>VIDEO

VIDEO

MUSIC

PICTURE

seplugins

MP_ROOT>100MNV01,101ANV01

PSP>SAVEDATA

... >GAME

... >SYSTEM>BROWSER

... >SKYPE( pokud mate slim )

...>COMMON

... >THEME

... >GAME5XX( pokud mate m33-500-1-6 )

...>GAME150

...>RSSCH

nebudu vypisovat soubory ve slozkach...

iso- davej iso,cso hry

video- sem davej videa v klasickym mp formatu pro psp( ty ktery odsad stahnes a maji normalni nazev)

music- sem mp3

picture- fotky jpeg

seplugins- pluginy

mp_root videa s nazvem 100mv atd....

a to je asi vse dulezite

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu