Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HELP po flashnuti

Otázka

Odesláno

ahoj, takže mám flashlí psp na M33 5.0. a když jsem dal do složky ISO stáhnuté hry, v PSP se nerozbrazili. Tak jsem šel do VSH (recovery mi nějak nejde zapnout) a předělal to tam na UMD a NP 9600. vypl jsem VSH a nic se nestalo, pořád se chovalo PSP že žádny hry v sobě nemá, tak jsem takto vyzkoušel několik kombinací ale nic nepomohlo. PLS poraďte co mám dát do toho VSH menu a co popřípadě stáhnout nebo nastavit/udělat.

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Tak zkus jinou paměťovku... Jakoukoliv kapacitu...

S tím VSH menu nepomůžu, pže momentálně jsem dlouho neflashoval a nemám u sebe PSP...

Zformátuj přesně v PSP.. A jestli jsi to udělal, tak jaký jsi tam měl pak složky?

no ja si kdysi tughle pametovku smazal jako komplet celou (ne zformatovanim) a pak sem ji dal do psp a tim se tam vytvorili vsehcny ty slozky music video game atd a ted sem tu kartu dal do psp pripojil psp usbckem ke kompu zformatoval tu kartu, vypojil usb, zapojil usb ale furt tam zadna ta slozka neni

• 0
Odesláno

jak maji spravne byt slozky

ISO>VIDEO

VIDEO

MUSIC

PICTURE

seplugins

MP_ROOT>100MNV01,101ANV01

PSP>SAVEDATA

... >GAME

... >SYSTEM>BROWSER

... >SKYPE( pokud mate slim )

...>COMMON

... >THEME

... >GAME5XX( pokud mate m33-500-1-6 )

...>GAME150

...>RSSCH

nebudu vypisovat soubory ve slozkach...

iso- davej iso,cso hry

video- sem davej videa v klasickym mp formatu pro psp( ty ktery odsad stahnes a maji normalni nazev)

music- sem mp3

picture- fotky jpeg

seplugins- pluginy

mp_root videa s nazvem 100mv atd....

a to je asi vse dulezite

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu