Kolda Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 cus lidi tady je moje sestava PC http://img19.imageshack.us/gal.php?g...shot1kopie.gif mam estě 2GB ramky a chci se zeptat co bych mel dokoupit, abych rozjel ty novy hry pokud možno na max rozlišení jako je třeba GTA IV :D vím, že určitě tu grafárnu tak se chci zeptat jakou,ale aby to byla nejaka ATI Radeon okolo tech 5000Kč jo a mam asi dost slabej zdroj jen 230V jako jestli stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 jo a mam asi dost slabej zdroj jen 230V jako jestli stačí spis bys mel rict jakou mas wataz(W)kazdej zdroj je na 230V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 No, tak pokud chceš hrát to GTA na slušný detaily tak RAMky zvednout aspoň na 4GB, grafiku bych doporučoval GTX260 no a procák by měl stačit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 spis bys mel rict jakou mas wataz(W)kazdej zdroj je na 230Vsry moc se v tom nevyznám tak jsem se podíval dovnitř a mám 350W a to si myslím, že to stačí eštěNo, tak pokud chceš hrát to GTA na slušný detaily tak RAMky zvednout aspoň na 4GB, grafiku bych doporučoval GTX260 no a procák by měl stačit ;) a ta GTX 260 je dost dobrá grafárna vydrží tak aspon +- 2 roky i víc ?? jako jestli bude stíhat ty novy hry co budou vycházet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 doporucil bych GeForce 9800 GTX, nebo neco s 1 Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 a není nějaká slušná grafarna ATI radeon s 1GB ktera by mi vydržela tak 2 roky ?? :D EDIT: tak tady jsem našel nejaky ATI radeonky s 1GB kterou byste mi doporučili pls http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Grafick%C3%A9+karty\PCI-E\ATI\HD+4890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 gtx26O je fajnova karta, pokud chces neco od ati tak aspon 4870 (defakto ekvivalent gtx26O) jinak 4GB ram jsou jasny a klidne by ti i prospel 4jadrovy cpu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.