poloprase Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 ahoj zajimalo by mne kolik a jakych mate doma psu a kolik jim je a trebas esi sou s papirama a esi sou to holky neb kluci my mame doma:3 zlaty retrivry ,vsichni s papirama a vsichni holky a jedne je 10 let druhe v cervnu 2 roky a 3 sou 3,5 mesice takze este stenatko malickaty tak piste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Mám čivavu,v mém profilu popis a foto Killer::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 my sme mely nemeckyho ovcaka.... a jeste doplnim kdy mi uz konecne vratis to moje smackdown vs raw 08 ?? PODVODNIKU!!! (je to na prase) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 další inteligentní topic? kolik ještě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 já jsem měl mít kokršpaněla ale asi po 1 měsící co jsme si ho koupili tak se z něho stal male pěknej zakrslej zlatej retriever, je to kluk má už 3 roky aa stál nás 2 tisíce ale že to nebyl kokršpaněl tak nám tisícovke vrátili :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts