Spender Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Zdarec. Můžete mi někdo pomoct? Stáhnul jsem z netu hru na xbox 360 a místo souboru .iso jsem měl .000 .Co s tím mám dělat? Ještě jsem si koupil DVD+RDL značky maxel a nějak mi to xko nebere.Je problém v dvd nebo ve vypalování. Dik za odpověďi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Je to rukama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Nejsem odborník na Xko, takže nemusim mít pravdu, ale řek bych, že si stáhnul zazipovanej soubor. Zkus to .000 přejmenovat třeba na .rar a otevřít ve winraru. Třeba z toho vyleze iso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 nestáhl jsi hru rozdělenou 7zipem ten rozděluje .001,.002 atd... jinak nevim, správně by jsi měl mít .iso a .dvd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 :lol: sama voda . Je to normalni image , vypalis to normal v img burnu a nebo preved v ultraisu do jakyho formatu potrebujes :D btw , vypaluj na verbatim a ne na maxely :D Pokud ti to nepujde tak ses nooob :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spender Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 :lol: sama voda .Je to normalni image , vypalis to normal v img burnu a nebo preved v ultraisu do jakyho formatu potrebujes :D btw , vypaluj na verbatim a ne na maxely :D Pokud ti to nepujde tak ses nooob :lol: To už jsem zkoušel. Normalně jsem to vypálil v imgburnu a nejelo mi to.tak se ptam proč. Zkusim ještě ten ultraiso a uvidim. Zatim dik. A jestli to nepujde, tak...:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Takže máš 2 soubory - jeden .000 a druhý .dvd , ano? Pokud je to takto, tak jednoduše vypal v imgburnu, tak jak se pálí když máš iso. Vybereš soubor .dvd a je to. Nicméně pokud ti to nefunguje, jednoznačně chyba v médiu - kupuj jedině verbatim.. xko má s ostatními výrobci problémy a nefungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 hh kdyžtak přepiš .000 na .iso a v .dvd souboru uprav menohry.000 na menohry.iso a je to pak vypal na verbatim v clonecd mě to tak de vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 není potřeba složité cesty, pokud si img najde ten soubor 000 tak může v pohodě pálit, vůbec bych to nepřeváděl, romeno ví o čem mluví, taky se mnou maturoval :-) 3FF dobrá rada, ale teď aby hledal cdclone ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spender
Zdarec. Můžete mi někdo pomoct? Stáhnul jsem z netu hru na xbox 360 a místo souboru .iso jsem měl .000 .Co s tím mám dělat? Ještě jsem si koupil DVD+RDL značky maxel a nějak mi to xko nebere.Je problém v dvd nebo ve vypalování. Dik za odpověďi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts