Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

V čem to všechno přepravovat?

sooaai

Otázka

Ahoj, neřešil jste někdo v čem přepravovat komplet výbavu? :roll: Do original krabice se mi to nechce ukládat, do normální tašky na notebook se to nevejde, v batohu to zas bude všechno na hromadě bude v tom guláš...

Nenašl jste někdo nějakou "rozumnou" variantu jak to všechno přepravovat? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nauč se česky a kup batoh na nota, máš po starostech, já v něm tahám PS3 s přehledem se do něj vejde komplet příslušenství.

:) no to jsem netušil, že takovej malej "ftípek" v názvu vyvolá takovou odezvu... Dokonce jsem dostal "first strike" (jak praví klasik Sheldon v TBBT) od admina...

Odkaz ke komentáři

• 0
tak to bych chtel videt jak dostanes xboxe do obalu na nota :D jak muzes srovnavat placatejsi ps3 s xboxem ktery je mnohem tlustsi :D

Chlapče věř mi že si ze široké nabídky dokáže vybrat, jinak mám doma obě zařízení a PS3 je trošku objemnější.:ziped:

Odkaz ke komentáři

• 0
anebo jse podívej tady: http://www.xboxline.com/xbox-360-preprava-ochrana-c-37.html

ja si koupím Tech Bag (cena dobrá a vypadá pevně)

JJ, ten batoh vypadá dobře. Já jsem teda spíš myslel něco přes rameno jak posílal Baski, ale ten konkrétní typ je zase strašně drahej. Myslel jsem tak do litru... :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu