Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Upevnění psp v autě


A.n-d.Y

Otázka

Zdravím, dostal jsem takovej nápad, že bych si hodil stojan s psp do auta. Mám v plánu koupit tuto kazetu abych to mohl hodit na jack. Dále bych si pořídil nabíječku do zapalovače, vše by bylo ok, ale nevím do jakých míst a jakým způsobem upevnit ten stojan (původně jsem to chtěl navrtat do palubovky, ale to je hodně špatnej nápad:roll:). A taky bych chtěl požádat o nějaké doporučení toho stojanu. Děkuji :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
na čelní sklo :D tam te to asi vyjde nejlevnějc můžeš to kdykoli sundat a drží to dobře

To beru, jako poslední řešení, podle mě je to moc daleko... Říkal jsem si že bych to tam třeba přilepil nějakým lepidlem, které by později šlo sundat... Ale žádné takové neznám :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jak jsem psal o tom vrtání, tak to jsem myslel že bych seznal ten modrej stojan od Geniuse, ale tam je problém v tom, že tam je vývod jen do 230V zásuvky a navíc by to asi vypadlo ven při našich polepených silnicích.... :?

Mám Fatko ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak se zkus podivat tady: http://obchod.sunnysoft.cz/kategorie/60-drzaky-do-auta-proclip-redukce-brodit-na-miru-auta tam když si vybereš drák do auta tak by potom k tomu mel jit nejak pridelat cast drzaku do auta (vetsina drzaku na predni skl se da rozlozit na dve cast: 1 ta cast s prisavkou a nastavovacim kloubem, ta 2 samotny drzak)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu