Defis Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Prosím, jaké existují herní vizitky na PC? Znám pouze Xfire ale ten mi moc nevyhovuje. Skuste prosím říct i jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Co tím přesněji myslíš vizytky?Jakoby profil kde se ti ukládají tvoje skore atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Co tím přesněji myslíš vizytky?Jakoby profil kde se ti ukládají tvoje skore atd....mysli,jako mam treba ja v podpise na xbox360(sry za OT) jinak nevim hele,vim ze to maj hry games for windows,je to skoro vlastne stejny\ jako mam ja akorat to sou hry na pcGameEs: neomlouvej se za OT když mluvíš k tématu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 JJ oba máte napsáno to přesně, co já myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 steam ma neco podobnyho, mam to v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 A mohu se zeptat, kde na to vezmu odkaz ? Steam (program) mám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 aha o tom steamu jsem nevěděl, jak se to dá nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Kámoš mi řekl že pokud chci mít vizitku na STEAMu musím mít origo. hru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Samozrejme nestaci mit pouze nainstalovany steam.. musis mit i neco co tam budes hrat, i kdyz by teoreticky slo udelat, ze bys tam mel na steamu ucet, ale nemel bys v ni zaznamenany hry, ale jen online stav, coz mi prijde dost nanic :) to si tam rovnou muzes dat ICQ status :) jak se to nastavuje napisu do tutorialu a hodim odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 existuje pouze XFIRE a STEAM :dozey: EDIT// jeste vlastne existuje to same jako u Xlive u LIVE her na pc :) (tez od mrkvosoftu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.