THEME Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Prosímvás mám problém.Když chci konvertovat film v PSP Video Express,tak mi to hodí hlášku Cannot open output file.The file is being used by other application or the output folder is readonly.Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 no tak to bude bud tim ze mas ten film otevrenej v nejakym jinym prehravaci anebo video express prehrava ten film a ty ho musis stopnout a teprve pak dat convertovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Prosímvás mám problém.Když chci konvertovat film v PSP Video Express,tak mi to hodí hlášku Cannot open output file.The file is being used by other application or the output folder is readonly.Liberec Taky mi to dělalo musíš dát File/Set output folder Pravděbobně si vymazal s pc slozku kterou si mel nastavenou jako vychozi pro ukladani ulozenych videi pres PSP Video Expres 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THEME
Prosímvás mám problém.Když chci konvertovat film v PSP Video Express,tak mi to hodí hlášku Cannot open output file.The file is being used by other application or the output folder is readonly.Liberec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts