NEXT106 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 (ZA DOBROU RADU I ZAPLATÍM)DObrý den vím že to sem nepatří, ale chtěl jsem Vás někoho zeptat jestli nevíte jetsli se dá vysledovat telefon LG KU990??? Prosím poraďte někdo jestli je nějaká možnost... icq: 389037895 tel:776321578 mail: stevemister24@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 ne nedá snad zavolal bych na infolinku LG http://cz.lge.com/support/call_center.jsp ale jediné o čem vím co mužeš tak to je bloknutí telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jedine co se da je zajit na policajty s IMEI a fakturou a nechat si to najit nema... (mozna budes jeden ze stastnych kterym mobik vratili, tak jak me) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEXT106 Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 jedine co se da je zajit na policajty s IMEI a fakturou a nechat si to najit nema... (mozna budes jeden ze stastnych kterym mobik vratili, tak jak me) A chtěl jsem se zeptat na čem záleží jestli ho najdou bo ne??? předem děkuji... a také jsem se chtěl zeptat jak zjistím IMEI bo spíš kde ho najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 A chtěl jsem se zeptat na čem záleží jestli ho najdou bo ne??? předem děkuji... a také jsem se chtěl zeptat jak zjistím IMEI bo spíš kde ho najdu... na zarucnim liste a na stitku telefonu(coz ti bude asi naprd jestli ten mobil nemas)ale na zarucaku je napsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.