Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

vyber sluchatek Sennheiser cx300 Creative ep-630

ALEX2121

Recommended Posts

chtel bych vedet jakej je vas nazor na tyto sluchátka, jelikoz je pry vyrabi ve stejne tovarne,tak jak sou na tom s kvalitou, jelikoz creativi jsou mnohem levnejsi.Mel jsem Sennheiser cx 300 a ty byli velmi kvalitni ale stratil jsem je a potreboval bych nova sluchatka tak at zbytecne neutracim vic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono u těch CX300 taky záleží co máš za přehrávač iPod z nich udělal příšerně hrající sluchátka X-Fi na tom je mnohem lépe a sluchátka hrajou pěkně. Škoda že jsem ty Creative neslyšel hrát, ale slyšel jsem hrát tydle http://www.alza.cz/sluchatka-creative-backphones-ep-635-d101430.htm a hrajou hodně pěkně.

Odkaz ke komentáři

no ja to chci k mobilu mam SE a ty CX 300 na tom hrali uzasne, a prece Sennheiser je znacka znama kvalitnimi vyrobky a u creative prave nevim ale ty cx 300 sou strasne drahy

hele kamos mel tyhle Creative ep-630 a mel ipod(ten malinkatej bez display-nevim jak se presne menuje)a hralo to fakt pekne

Odkaz ke komentáři

Helping your father A clergyman walking down a country lane and sees a young farmer struggling to load hay back onto a cart after it had fallen off. "You look hot, my son," said the cleric. "why don't you rest a moment, and I'll give you a hand." "No thanks," said the young man. "My father wouldn't like it." "Don't be silly," the minister said. "Everyone is entitled to a break. Come and have a drink of water." Again the young man protested that his father would be upset. Losing his patience, the clergyman said, "Your father must be a real slave driver. Tell me where I can find him and I'll give him a piece of my mind!" "Well," replied the young farmer, "he's under the load of hay."Gravitation is not responsible for people falling in love. (Albert Einstein, American scientist)More Games,joke,AOC Gold and famous. Click http://www.ygscn.net You will get more.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu