bonoman1 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Potřeboval bych propojit více xboxu na lan party,ale někde jsem četl že musí být u nich HDD, že to bez hardisku nepropojím, hub mám taky. Mohl by mi někdo poradit jak na to a jak to nastavit?Jestli to vůbec jde bez HDD?Díky mooc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 nevidím žádnej důvod proč by bylo třeba hdd...zkuste mě někdo opravit pokud se mýlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 nevidím žádnej důvod proč by bylo třeba hdd...zkuste mě někdo opravit pokud se mýlím... podle mě máš pravdu, na co by tam byl :blink: dej zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 takže lan půjde normal i sholou verzí xbxoxe360?bez HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 no urcite kdyz k tomu hdd nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bonoman1
Potřeboval bych propojit více xboxu na lan party,ale někde jsem četl že musí být u nich HDD, že to bez hardisku nepropojím, hub mám taky. Mohl by mi někdo poradit jak na to a jak to nastavit?Jestli to vůbec jde bez HDD?Díky mooc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.