x-t-rAy Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Název: Snowbird bound! GS: 70 Návod: Dokonči 1.akt příběhu k odemknutí Snowbird střediska Název: Vamonos a South America! GS: 80 Návod: Dokonči 2.akt příběhu k odemknutí Valle Nevado Název: Rescued Weiner Boy! GS: 90 Návod: Dokonči 3.akt zachráněním Wiener Boye a získej přístup do C.A.I. oblasti Název: Reunited…and it feels so good! GS: 100 Návod: Dokonči 4.akt zachráněním zbytku skupiny Název: Big Musical Finale! GS: 100 Návod: Poraž Barona Název: Northstar Nirvana,Snowbird Dawg a VIVA VALLE! GS: 60 Návod: Ohrom určitý počet diváků kolem Název: Laax Stock & Barrel a King of the Mountain Lab GS: 40 Návod: Ohrom určitý počet diváků kolem Název: Sledding Merit Badge GS: 30 Návod: Získej 1 000 000+ bodů v sáňkování Název: Snowmobiler Merit Badge GS: 30 Návod: Najeď 10+ kilometrů na sněžném skůtru Název: Park Designer Merit Badge GS: 30 Návod: Vybuduj 200+ objektů v parku Název: Lesser Snow God GS: 70 Návod: Získej jakoukoliv medaili z každé výzvy včetně mediální výzvy Název: Supreme Snow God GS: 140 Návod: Získej zlatou medaili z každé výzvy včetně mediální výzvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 No nevim jestli todle nekomu pomuže ale mne by to nepomohlo ani nahoudou JE TO JENOM PŘEKLAD to dokáže každý.....jinak koukni se jak to má udělany dante nebo i jiny lidi proste pecka ale todle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 No nevim jestli todle nekomu pomuže ale mne by to nepomohlo ani nahoudou JE TO JENOM PŘEKLAD to dokáže každý.....jinak koukni se jak to má udělany dante nebo i jiny lidi proste pecka ale todle??? rekl bych ze nekomu pomuze i preklad...ale samozrejme,ze je lepsi dukladneji,ale kdyby se ti chtelo prelozit treba saint srow 2 byl bych taky rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Já bych taky řekla,že tady stačí jen překlad.Je to můj první guide,takže nečekejte nic velkého :) Jestli do budoucna budu dělat dalčí guide,tak to udělám podrobněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.