Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vista

rysinho8

Otázka

hoj ted sem cetl na ofic. strankach microsoftu ze microsoft radi ted prejit na vista a pote na windows seven tak me zajima jestli kdyz ted prejdu na vista udelam neco spatne jestli hry co hraju nebo porgramy budou kompatibilni s vistou poradte a reknete svuj nazor jinak se priklanim asi k tomu ze bych nejradeji presel k viste ted.!!!!??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

U Vist se nemáš čeho bát (až na to, že pokud nemáš nějakej rychlej comp, tak jsou pomalé a člověk se u toho vzteká). Pokud bys si chtěl jenom na hry, tak windows 7 je o mnoho rychlejší (znám z vlastní zkušeností) takže bych volil seven. (dneska jdu nainstalovat RC verzi)

Odkaz ke komentáři

• 0

vistu jsem měl home premium 32bit celkem v pohodě pak jsem sehnal ultimate 64 bit ale třeba CSko nejelo po načtení mapy se hrizlo ->> správce úloh.. ted mám 7čku a co tu všechno jede.. až jsem brečel..

(až na Daemon Tools.. nahrazeno PowerISO. ;))

rychlost něco jako u xp (jakoby převlečené xp,i když sedmička jede na jiném jadru atd..) skrátka MS sem moc v lásce neměl ale se se7en si u mně zlepšili reputaci

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
ked mam origo vystu ultimate , tak mozem presjt naseven zadarA ?lebo take nieco som niekde cital ale nvm ako to funguje

Ano, je to dost možné. Někde jsem četl, že nad Vista Home basic by byl přechod zdarma, nevim jestli se to nezměnilo......

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu