Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ahoj,stahl sem si xmb schemata do psp,a bud pri nacitani se mi sekne psp a nebo u nejakyho se mu sekne kdyz chci jit na music.nevite cim to je?.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Tohle mi dělalo taky, je to chybné theme, protože já jsem si ho stáhnul a v poho mi šlo, pak jsem vyndal paměťovku a od té doby se takhle sekalo.. Ostatní mi to nedělají, teda některá se občas seknou... Zkus jiné schéma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 mozna kartou. nastav takt cpu na 333 u obouch moznosti kdyz nepujde vyzkousej kartu zda neni FAKE, nekde tady je program. pokud nepomuze ani to tak zkus jinou verzi cxmb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=37387 CXMB schemata sou tady a muzes pouzivat jen tyto. (mimo formatu PTF, ktery je univerzalni na vsechny FW i CFW) Ty chyby muzou byt tim, ze pouzivas schemata pro jiny software, nebo tim, ze je to schema spatne udelane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 spis budou spatne,pac stahuju primo ze stranky kde je jen pro muj CFW.diky moc:psp: ale ted kdyz nezapnu psp skrz seknouci schema co mam delat ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvojta Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 recovery menu a vipni addon na ty schemata edit: dej si tam ten original a pak to zas můžeš zapnout a měnit je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 mam jit do recovery a vypnout pluginu?to sem udelal ale kde nastavim original schema v recovery,vypnu plugin a psp uz vubec nenabehne :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvojta Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 to je divný :D když vipneš addon tak by ti to mělo jít ne mě to vipíná furt , když poviskočí pamětovka tak už tam mam origo :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 v recovery se neda nastavit schema?ja to jinak nezapnu :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvojta Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 vytáhni pamětovku tam máš nahraný pluginy jestli ti to nepujde tak ti neporadim , ale asi bude chyba jinde nevim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 uz to mam,vytahl sem pametovku,dak sem ji do ctecky,a prepsal cfg xmbc na jiny schema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiKi^ Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 pockej takze ty tam davas jaky soubory? .ctf nebo .ptf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ctf tam davam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 pokud se ti to nezapina, tak kartu dej do PC a vymaz to schema co mas nastavene pak se ti psp normalne zapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 jasny to sem udelal :P diky moc,tedka si tam davam ten tvuj megapack,snad vsechny budou fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 budou. sam sem je v psp testoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 me nejde ani jeden,jakto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvojta Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 nezapoměl si zapnout ten addon ?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 kdybych ho nemel zapnuty tak mi nenabehne psp :D aha tak uz mozna vim cim to je,CXMB 3.3 pro 5.00 M33-1/2/3 a ja mam 5.00 M33-4 ,nevite co stim?proc mam m33-4 a ne treba 3 sakra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fonziii
ahoj,stahl sem si xmb schemata do psp,a bud pri nacitani se mi sekne psp a nebo u nejakyho se mu sekne kdyz chci jit na music.nevite cim to je?.diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts