Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ahoj, mám tady takový velký problém, nejde mi nainstalovat patch Killzone a když se ho zkusil nainstalovat přes PC tak to taky nešlo nemohli byste mi prosím poradit jak mám udělat abych mohl hrát po netu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santiknov Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 a jakou mas verzi killzone?? musi to jit pokud ma CFW a US verzi killzone!! http://console-forum.net/showthread.php?t=49716 tady kdyz to udelas podle toho navodu tak by to nemel byt snad problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ma Eu platinum verzi hry(kupovali jsme to spolu), a i já mam ten stejný problém a mame UMD. Me to napise kdyz ten patch stehnu pres PC: ''The game cannot started'' A pres hru se nemuzu dostat na download. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 instalace: 1) Nakopirovat patch na Root karty (hra musi byt na karte take) 2) Spustit hru 3) Ve hre spustit polozku Download (musite mit Wi-Fi packu nahore) 4) Hra se bude chtit pripojit, klidne ji to znemoznete 5) Vsecko potvrdte (nabijte baterku!) a ted se proveri rychlost vasi karty pri intstalaci 6) Po instalaci se hra automaticky resetuje 7) Muzete hrat (teda ty predchozi 4 kapitoly musite mit dohrane) skvelou 5. kapitolu! http://rapidshare.com/files/44643370/Killzone_update_by_Brento.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 instalace:1) Nakopirovat patch na Root karty (hra musi byt na karte take) 2) Spustit hru 3) Ve hre spustit polozku Download (musite mit Wi-Fi packu nahore) 4) Hra se bude chtit pripojit, klidne ji to znemoznete 5) Vsecko potvrdte (nabijte baterku!) a ted se proveri rychlost vasi karty pri intstalaci 6) Po instalaci se hra automaticky resetuje 7) Muzete hrat (teda ty predchozi 4 kapitoly musite mit dohrane) skvelou 5. kapitolu! http://rapidshare.com/files/44643370/Killzone_update_by_Brento.rar Dotaz: Co je to Root karta???? A jak sem rikal mame UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 santiknov mi psal na icq že hrát po internetu můžou jenom ti co mají CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 santiknov mi psal na icq že hrát po internetu můžou jenom ti co mají CFW Jak teda mohou zalozit klan EU UMD killzone????? To se jako nekde sejdou nebo co????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 tak to teda nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Normalne muzete hrat online i s UMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Normalne muzete hrat online i s UMD takže když neodehraju ty 4 kapitoly tak nemůžu stáhnout ten patch ? tudíž nemůžu hrát po internetu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ten patch si stahni a vloz ho do slozky PSP/GAME a dale postupuj podle toho navodu co sem tu napsal. Nic odehrano mit nemusis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 V tom pátém bodě, všechno potvrďte tam právě skoro nic není na potrvrzení a jak myslíš klidně znemožněte přijojit se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Takze ten patch si dej do PSP/GAME spust hru najed na download chvilku to nech pak dej kolecko tim ukoncis spojeni a bude se ti instalovat ten patch a to je cele ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Udělal jsem to přesně jak to tady píšeš, ale prostě to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Hele ty mi to tady popisuješ jako že mám UMD nebo CFW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Co ti presne nejde ? Jo a pri instalaci musis mit baterii nad 75 % Az se ti ten patch nainstaluje tak das normalne continue,play a na prave strane dole budes mit napsano COMBAT ZONE (ONLINE) UMD nebo ISO to je jedno postup je stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 zmáčku to downloads a pak tam jsou takový dvě možnosti na který se lze kliknout ta jedna je login a ta druhá terms of use, když kliknu na login tak se nic nestane a když kliknu na to druhý tak se mi rozjede další stránka kde podstatě nic není, a jak si říkal když dám kolečko tak se nic neinstaluje ale pouze načítá ta hra, jo a baterku mám kolem 95 % před chvíli sem to vytáh ze zásuvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Přišli jsme na to, že by to mohlo být tím že už to někdo po netu tu naší hru hrál a proto to nejde nám (naše hry jsou bazar) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Ahoj, vyměnil jsem bazarovou hru za novou a stále mi to nejde ! nevíte čím by to mohlo být ? není to třeba chyba Sony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Neni to tim ze mame moc vysoky fw?????? Protoze jsme si nechali vymenit hry a stejne nam to nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wendy
Ahoj, mám tady takový velký problém, nejde mi nainstalovat patch Killzone a když se ho zkusil nainstalovat přes PC tak to taky nešlo nemohli byste mi prosím poradit jak mám udělat abych mohl hrát po netu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts