Litny Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Hoj lidi.Chtěl sem se zeptat jestli někdo nevý jak dát uložené Pozice z PC do Xka.Stáhl jsem si z netu savy na dead rising ale nevím jak je tam dát poradte někdo pls.Děkuji:roll: EDIT:sorry že jsem to dal do špatné sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Mám pocit, že savy jsou vázaný na určitej profil, na kterým byly vytvořeny. Takže ají kdybys je do xka nějak dostal, tak ti nebudou fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 ty voe tak proč jsou potom na netu na stáhnutí ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 na xbox360iso byl nějakej program kterej ti to převedl a normal ti na xku fungoval.. jinak aby si spojil HDD s PC tak potřebuješ takovej specialní kabel nwm jak se to menuje nebo normal rozdělej a zapoj do PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 hdd nemám, ale nešlo by to třeba přes flashku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=42843 dole je odkaz na ten tutorial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jo diky zkusím to kdyžtak někdy udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Litny
Hoj lidi.Chtěl sem se zeptat jestli někdo nevý jak dát uložené Pozice z PC do Xka.Stáhl jsem si z netu savy na dead rising ale nevím jak je tam dát poradte někdo pls.Děkuji:roll:
EDIT:sorry že jsem to dal do špatné sekce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.