Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pozarucni oprava E74


bloodweiser

Otázka

Zdravim, chtel jsem se zeptat, zda existuje nejaka firma co provadi pozarucni servis xboxu ( konkretne mam na mysli chybu E74). Uz se tu oprava xboxu resila nekolikrat, ale odpovedi typu :"tenhle uzivatel to myslim opravuje " me nezajima. Na Ebay prodavaj ruzny kity a navody na opravu tyhle chyby, ale reseni je to pouze docasny. Hledam firmu,co vymeni spatny soucastky a poskytne i zaruku za opravu. Nemate nekdo s tim zkusenosti?

Jinak jsem mel konzoli v Nemecku v servisnim centru, mimochodem vtipna prihoda - Xbox mam flashnutej uz pres rok, behal v pohode. Asi tak pred mesicem ctu na netu zpravu, ze Microsoft prodlouzil zaruku na chybu E74. Ani ne po tydnu zapnu xbox a na obrazovce chyba E74. Tak volam servis, mam pripravit konzolu pro prepravce UPS, ktery si ji vyzvedne. Vzhledem k tomu, ze jsem po flashi nedal zpet 4 srouby, musel jsem zase xbox znova rozebrat a srouby dat zpet. Mam ted 2 zamestnani, takze jsem to musel rozebirat v praci (domu se chodim jen vyspat). Pecet sem mel neporusenou, nahrival jsem to horkovzdusnou pistoli. Po cca tydnu se mi xbox vratil zpet ze servisu. Kdyz jsem nedockave otevrel balik, polil me studeny pot. Xbox byl zabaleny pekne v krabici a na vrchu se na me vypalene blyskalo dvd... Rikam si, co mi to poslali za "bonus" a v ten moment jsem zjistil, ze jsem v mechanice zapomnel paleny NHL 09:roll:

Xbox je pochopitelne neopraveny a dost mozny i zabanovany. Zasmejte se, protoze tohle se muze stat akorat dacanum :)

Tak co ten servis? Poradi nekdo nejakou firmu? Nechci kupovat druhou krabici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Vymenit spatnou soucastku za novou? A jak vis, ze je nejaka spatna? Vetsina tech chyb je zpusobena studenakama pod chipem. Takze staci odpajet napr. GPU, nanes novy cin a zapajet. Lepe to uz ani nejde.

Nejake ty kity a navody jsou vsechny k nicemu, tam opravu neudelas nikdy na 100%.

Jestli si z Brna, muzes se stavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu