Django Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Potřeboval bych poradit jak dostat český titulky do videa...mam 3.03OE-C Zkousel jsem to vselijak,ale zatim se mi to nepovedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 zakomponovat primo do videa ... jinak do mp4 titulky nenarves ... mozna jeste nejyk homebrew ale o nicem nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Django Odesláno Březen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Jo dik...před chvilkou jsem to vykoumal...ale dik za bleskovou odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-s-h Odesláno Březen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2007 Jak si to vykoumal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.