syffi Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 cus mam firmware 5.00 m33 a nejdu mi nejaky hry jako gta vcs nebo pes 09 a x men pod..kamos ma firmware 4.01 m33 a jde mu to.... nejde mi tam nainstalovat 4.01m33 newim proc pise mi to : this update or higher one was already applied Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 pokud mas ten FW cos psal, tak az se ti psp zapne do menu, tak zmackni select a ve ctvrtem radku nastav SONY NP 9660. pak ti vse pojede hry samozrejme musis mit umistene v ms0:/iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 syffi Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 no porad to nejede kdyz zappnu hru najedeto pak je cerna obrazovka a pak to napise the game could not be started (80020148) jo a mam fw 5.00 m 33-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 A.n-d.Y Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 no porad to nejede kdyz zappnu hru najedeto pak je cerna obrazovka a pak to napise the game could not be started (80020148) jo a mam fw 5.00 m 33-3 Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem:a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) Tutorial pro začátečník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 nebo zkus naformatovat flash1 (!nevim jestli je to flash1 nebo flash2 nebo flash0, zeptej se jinech profiku tady :)) EDIT: SRRY, neprecet sem si post nade mnou, takze jestli to nejaky mod nemuze smaznout, nebo tak neco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 nastav si to co mas mit v tom menu pres select a kdyz to nepojede, tak si zapni v recovery menu NOUMD abys mohl parit bez UMD... ale myslim si zo to v tom neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
syffi
cus mam firmware 5.00 m33 a nejdu mi nejaky hry jako gta vcs nebo pes 09 a x men pod..kamos ma firmware 4.01 m33 a jde mu to....
nejde mi tam nainstalovat 4.01m33 newim proc pise mi to : this update or higher one was already applied Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts