Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

prášková náplň do hasícího přistroje,kolik stojí?

poloprase

Recommended Posts

Já jsem to to pustil před barákem :lol: když jsem byl malej vždycky jsem si s tim hrál, jeden den jsem dal pryč pečet, druhej ten drát :D a třetí jsem to zmáčknul :D :lol: nečekal jsem, že z toho bude takovej bordel :D.

Už to bylo dávno, ale myslim, že jsme platili něco kolem 1000 korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no reditel nam rekl ze mame koupit novej hasicak a tak se nam to nechtelo kupovat pac nejsme moc pri penezich tak vyzmem ten vystrikanej a ukradnem ve skole dalsi plnej a jakoby je vymenime takze odevzdame plnej a na chodbu dame plnej a to bude sranda a nikdo na o neprijde pac to udelame tak aby na to nikdo neprisel a bude to

Odkaz ke komentáři

No sranda to bude určitě:D. Aby to pak nebylo na úkor toho, kdyby doopravdy hořelo a ten hasičák by byl zrovna potřeba:).

A navíc se mi zdá, že hasiči to každý rok nebo tak nějak kontrolují. Jestli jsou v pořádku atd. A až zjistí, že jeden je prázdný, tak si vzpomenou na váš malý incident a pokud pořád budete chodit na tu školu, tak si to s vámi vyřídí.

Odkaz ke komentáři

to se neboj u nas se na to neprijde tam sou tak blby lidi ze kdyz to nebudem nikomu rikat a nic tak podobne tak se na to neprijde,ted kdyz sme to vystrikali tak by se na to taky neprislo ale nakonec to zjistil jeden kluk a vsude to rozkecal a tak mam 3 z chovani tak uz mi to ani vadit sand nebude kdyz se neco zjisti ale nemam ju este jistou

EDIT:u nas horet nebude a kdyby tak by to fakt byla sranda a nechodily by sme cas do skoly treba ale my mame takovou smulu ze se nic nestane a hasici si na nas incident nevzpomenou pac to nevi:D

Odkaz ke komentáři

to se neboj u nas se na to neprijde tam sou tak blby lidi ze kdyz to nebudem nikomu rikat a nic tak podobne tak se na to neprijde,ted kdyz sme to vystrikali tak by se na to taky neprislo ale nakonec to zjistil jeden kluk a vsude to rozkecal a tak mam 3 z chovani tak uz mi to ani vadit sand nebude kdyz se neco zjisti ale nemam ju este jistou

EDIT:u nas horet nebude a kdyby tak by to fakt byla sranda a nechodily by sme cas do skoly treba ale my mame takovou smulu ze se nic nestane a hasici si na nas incident nevzpomenou pac to nevi:D

Nevim jestly by byla sranda kdybys tam uhořel kuly tomu že ste si hasičákem nemohly uhasit cetu ven.:roll:

Odkaz ke komentáři

to se neboj tam sme na to cviceni a neni problem byt za pul minuty ze skoly venku to mamem nacviceny pac nevim proc ale vzdycky dem ven prvni a kdyby am horelo tak napisu

Super, tak jdete prvni - tak neuhorite vy, ale nekdo, kdo za to vubec nemuze, fakt bomba, jeste lepsi.

Jen si to hezky zaplatte - alespon si to priste budete pamatovat, ze takove kraviny nemate delat. Ten hasicak by se musel doplnit tak jako tak a kdyz ne za vase penize, tak za cizi - za nekoho, kdo za to vubec nemuze (za statni?). Preju do budoucna mene blbosti :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu