poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ahoj nadpis je jasnej takze men zajima kolik stoji praskova napln do hasicaku ale ne do toho velkyho ale do mensiho takovyho rucniho je takovej mensi ale ne zas uplne malej ale je velkej asijak necela polovina toho velkyho ta pit moc miiiiiijjjjjj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já jsem taky ve škole práskl velkej a platil jsem u hasičů náplň 2000kč.:dozey: Do toho menšího by to mělo být tak okolo 800kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já jsem to to pustil před barákem :lol: když jsem byl malej vždycky jsem si s tim hrál, jeden den jsem dal pryč pečet, druhej ten drát :D a třetí jsem to zmáčknul :D :lol: nečekal jsem, že z toho bude takovej bordel :D. Už to bylo dávno, ale myslim, že jsme platili něco kolem 1000 korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 no vzal sem to s kamosem ve skole a vystrikali sme to venku tam mne to zajima ale uz sme na to prisli jak to udelkat bez placeni,kdyby to nekoho zajimalo jak to udelat tak muzu vysvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 mě to zajíma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 no reditel nam rekl ze mame koupit novej hasicak a tak se nam to nechtelo kupovat pac nejsme moc pri penezich tak vyzmem ten vystrikanej a ukradnem ve skole dalsi plnej a jakoby je vymenime takze odevzdame plnej a na chodbu dame plnej a to bude sranda a nikdo na o neprijde pac to udelame tak aby na to nikdo neprisel a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Boží mlýny melou pomalu ale jiště ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 No sranda to bude určitě:D. Aby to pak nebylo na úkor toho, kdyby doopravdy hořelo a ten hasičák by byl zrovna potřeba:). A navíc se mi zdá, že hasiči to každý rok nebo tak nějak kontrolují. Jestli jsou v pořádku atd. A až zjistí, že jeden je prázdný, tak si vzpomenou na váš malý incident a pokud pořád budete chodit na tu školu, tak si to s vámi vyřídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 to se neboj u nas se na to neprijde tam sou tak blby lidi ze kdyz to nebudem nikomu rikat a nic tak podobne tak se na to neprijde,ted kdyz sme to vystrikali tak by se na to taky neprislo ale nakonec to zjistil jeden kluk a vsude to rozkecal a tak mam 3 z chovani tak uz mi to ani vadit sand nebude kdyz se neco zjisti ale nemam ju este jistou EDIT:u nas horet nebude a kdyby tak by to fakt byla sranda a nechodily by sme cas do skoly treba ale my mame takovou smulu ze se nic nestane a hasici si na nas incident nevzpomenou pac to nevi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 to se neboj u nas se na to neprijde tam sou tak blby lidi ze kdyz to nebudem nikomu rikat a nic tak podobne tak se na to neprijde,ted kdyz sme to vystrikali tak by se na to taky neprislo ale nakonec to zjistil jeden kluk a vsude to rozkecal a tak mam 3 z chovani tak uz mi to ani vadit sand nebude kdyz se neco zjisti ale nemam ju este jistouEDIT:u nas horet nebude a kdyby tak by to fakt byla sranda a nechodily by sme cas do skoly treba ale my mame takovou smulu ze se nic nestane a hasici si na nas incident nevzpomenou pac to nevi:D Nevim jestly by byla sranda kdybys tam uhořel kuly tomu že ste si hasičákem nemohly uhasit cetu ven.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 to se neboj tam sme na to cviceni a neni problem byt za pul minuty ze skoly venku to mamem nacviceny pac nevim proc ale vzdycky dem ven prvni a kdyby am horelo tak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 taky jsme v šatně vystříkali hasičák, je z toho fakt bordel a hlavně to neni hezký když se toho nadejcháš - ale nejdůležitější rada: Nenechat se chytit a zapírat, zapírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 my sme se nenechali chytnout na en to nekdo praskl a pak ze men prej videla reditelka z vedlejsi skoly par lidi a u nas nak nebylo co zapirat a to kdyz se toho nadejchas je fakt humus to ma takovou divnou chut a bordel peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Kup novej.Tata koupil v Makru za 800Kč myslím.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 to se neboj tam sme na to cviceni a neni problem byt za pul minuty ze skoly venku to mamem nacviceny pac nevim proc ale vzdycky dem ven prvni a kdyby am horelo tak napisu Super, tak jdete prvni - tak neuhorite vy, ale nekdo, kdo za to vubec nemuze, fakt bomba, jeste lepsi. Jen si to hezky zaplatte - alespon si to priste budete pamatovat, ze takove kraviny nemate delat. Ten hasicak by se musel doplnit tak jako tak a kdyz ne za vase penize, tak za cizi - za nekoho, kdo za to vubec nemuze (za statni?). Preju do budoucna mene blbosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 dobre takze je to vyreseny takze asi LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.