sider Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Ahoj, potřeboval bych poradit. Koupil jsem se kabel na připojení Xboxu 360 pomocí d-sub. Ale nějak jsem to nedomyslel a zjistil jsem že mi nefunguje zvuk. Hodil by se mi nějaký chyták jak mít xbox připojený přes d-sub a mít k tomu zvuk. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Co mas za kabl ? VGA HD AV kabl nebo jaky ? Na nem jsou totiz vyvedene 2 cinche pro stereo signal... hod link toho kablu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Jedna koncovka jde do xboxu, druhý konec do VGA do monitoru, a červený a bílý cinch vedou zvuk, ke kterému musíš dokoupit redukci(sjednocuje oba cinche do 3,5mm jacka, stojí tak 20Kč). Jenomže to ti dá konec male(samec) a ty potřebuješ female(samice) abys tam zastrčil reproduktory...takže koupíš další věcičku. Nooo...a pak ti to hraje(video i zvuk). Zní to složitě ale je to docela jednoduché. Jinak žlutého cinche si všímat vůbec nemusíš...ten je tam navíc, resp.nebudeš ho potřebovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Ani nemusí kupovat tu další redukci. Stačí tohle. Já to mám taky a jede v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sider Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Jo dík moc všichni piggy kde jsi to prosimtě koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Jestli si koupil tenhle kabel. Tak asi budeš potřebovat to, co říká ojtisek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/30333/kabel-cinch-2x-samec-jack-3-5st-0-20m.html k tomu 2 spojky a ma to :) http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/70166/spojka-cinch-cinch-f-f.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sider Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Koupil jsem si tenhle http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=489 Asi to udělám tak jak říká romeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sider
Ahoj, potřeboval bych poradit. Koupil jsem se kabel na připojení Xboxu 360 pomocí d-sub. Ale nějak jsem to nedomyslel a zjistil jsem že mi nefunguje zvuk. Hodil by se mi nějaký chyták jak mít xbox připojený přes d-sub a mít k tomu zvuk. Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.