elment Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Zdravim. Existuje nejaka hra na PSP v cestine? Bud od vyrobce nebo prelozena? Proc se "blbe" ptam. Podarilo se mi uspesne dostat preklad do hry Star Trek Tactical Assault. Behem par dni vypustim Proof of concept, popripade kompletne prelozenou hru, pokud bude zajem. Bohuzel jen tezty zcela bez diakritiky. Nepodarilo se mi sehnat SCEE Photoshop GIM Plugin v0.9.0 abych mohl predelat grafiku a tudiz i fonty a napisy v menu. Pokud budu prekladat celou hru, pak potrebuji testery na vyhledani chyb v prekladu a testery pro overeni funkcnosti na vice verzich FW. Ja sam pouzivam 3.10OE-A' a neminim to menit kvuli testingu. Upozorneni - hra ST:TA nema rada nastaveni No UMD a zasekne se. Je nutne tuto polozku vypnout. Pluginy AntiUpdate a QuickUSB ji nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 No chlape klobuk dole... prekladat PSP hry... o nieco take sa uz pokusil andre.11 s Pro Evolution Soccer 6 ale boli tam Bugy tak som si dal ENG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 wau tak to si fakt dobry, piplat se s prekladem ;) klidne ti muzu delat testera na 3.03 oe-c :D z nej se nehodlam v blizke dobe vzdalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Březen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 wau tak to si fakt dobry, piplat se s prekladem ;) klidne ti muzu delat testera na 3.03 oe-c :D z nej se nehodlam v blizke dobe vzdalit Mam za sebou preklad pomerne velkeho mnozstvi her na PC a nekolika her do Sony Ericsson K700/K750. Kdyz semi hra libi, hned mam chute ji prekladat. Takovy "zlozvyk" :D Akorat ze ST:TA je prvni PSP hra, kde se mi podarilo ty texty najit a pak prelozene zobrazit ve hre. Napriklad se mi nepodarilo dostat texty z Dungeon Siege. Bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Velke uznani pro tebe, prijde mi to az neuveritelny. BRAVO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaedrrr Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 tak jestli se ti to povede tak to bude supr...treba takovej Monster Hunter v cestine.... :) taky jetli chces se dobrovalne hlasim na testovani-fw 3.03 oe-c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 ...ja byh docela v cestine bral nhl07.....ale jinak poklona kamo...ses fakt dobrej...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 wotaeik...proc nhl?tam snad ani neni co prekladat :D :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 třeba myslí hlavně komentář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 no tak komentar to jo no ale tak to bysme asi chteli hodne :wink: ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Březen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 tak jestli se ti to povede tak to bude supr...treba takovej Monster Hunter v cestine.... :) taky jetli chces se dobrovalne hlasim na testovani-fw 3.03 oe-c Spise potrebuji nekoho s 2.71SE. Hru Monster Hunter neznam. Co to je? NHL a podobne hry nehraji. Ze sportu mam rad akorat sachy (to snad netreba prekladat, navic je na PSP nemam) a auta (WRC mam originalku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Monster Hunter je asi najlepsie a najrozsiahlejsie RPG na PSP... s podporou Online Multiplayeru sa z neho stala mensia verzia WoW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 je to tekzy predelat hru do jinyhy jazyku?nemyslim preklad....co treba nejakej navod?taky bych to zkusil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Takový GTA v češtine to by bylo COOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 hej prekladat cely hry,RESPECT pred tebou chlape,ja sem si dovolil prelozit jen par filmu a ze mi to trvalo fakt HODNE dlouho,fakt nice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Březen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 je to tekzy predelat hru do jinyhy jazyku?nemyslim preklad....co treba nejakej navod?taky bych to zkusil... Ono je to jak kdy. Nejtezsi bylo prekladat texty primo v exe souboru her. Napriklad Sid Meier's Pirates (tohle jsem nikdy neuvolnil pro verejnost). Druha uroven obtiznosti byly hry pro SE, kde se muselo pocitat pocet pismenek a dle toho mit hlavicku (pocet pismen zakodovany v hexadecimalni soustave). Nejsnazsi je preklad cistych textu, kde nevadi jina delka (pripad ST:TA). V pripade ST:TA bylo nejtexsi prijit na to, jak ty texty dostat do hry. Protoze ac jsem texty mel prelozene, tak to porad bylo cele anglicky. Az jsem prisel na jeden trik, ktery prozradim, az to dodelam. Rozsahle RPG prekladat nebudu. Na to fakt nemam cas. Ale mozna se dokopu a rozjedu preklad Oblivionu, kdyz uz jsem spolupracoval na prekladu PC verze a na Morrowindu i Daggerfall (tento preklad nebyl nikdy dokoncen). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 tys spolupracoval s prekladatelama Oblivionu??hej tak to je drsny,ses prvni clovek kteryho "znam" o kterym vim ze delal preklad nejaky hry na kompa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.