Laserdance65 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2009 Společnosti Sony Computer Entertainment Europe, Sony Pictures, a Atari Europe dnes oznámily, že očekávaná hra Ghostbusters: The Video Game, vyjde exkluzivně pro Playstation 3 a Playstation 2 už 19. června. Ghostbusters: The Video Game se tak dostane ven na 25. výročí filmu. V tiskové zprávě se dále píše, že SCEE je nadšená hrou a těší ji, že hráči na Playstation platformách se jako první dočkají této špičkové hry, kde budou nahánět jednoho ducha za druhým. V tiskové zprávě se dále uvádí, že PSP verze bude následovat na podzim. Verze pro Xbox 360, Nintendo Wii a DS vyjdou na konci roku. Vydavatelem hry v Evropě se stala samotná Sony Computer Entertainment Europe. Zdroj: Konzolista.cz Cha Cha a máj to, mikrovlnky zelený ! Já teda nevim jak vy, ale já se na tuhle hru strašně těšim. Who ya gonna call ?! GHOSTBUSTERS ! Citovat
Zelvak23 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 Lidi mam dotas n obalu pisou ze se to da hrat az ve 4 lidech najednou a ja zaboha nemuzu zjistit jak poradte dik Citovat
KO23L Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 hoja, snad ti todle pomuze http://www.co-optimus.com/game/422/Playstation_3/Ghostbusters.html tady je vytah z linkovane stranky: Co-Op Information Local Co-Op: No Number of Players Offline: 0 Players Online Co-Op:Yes Number of Players Online: 4 Players LAN or System Link: No Number of Players via LAN or System link: 0 Players Splitscreen: No Playable Online with Splitscreen:No Number of Players Online with Splitscreen:0 Players Drop-In / Drop-Out: Yes Co-Op Specific Content: Yes Single player content available in Co-Op: No Citovat
jedy Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 Hrál jsem to v Datartu na PS3 asi půl hoďky a celkem dobrá pařbička, hlavně je tam fakt hezká grafika 8) Citovat
RaiDave Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Tohle je skvělá a zábavná hra, možná jen škoda že ke konci se víc střílelo na ty potvůrky než chytaly duchové Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.