Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Itunes zlobí zlobí a zlobí.

AlexXx

Recommended Posts

A ty písničky upravuješ ve složce Music nebo ve složce od iPodu?

Mě totiž iTunes taky problémovalo hlavně s tím,že v iPodu se mi neobjevovaly artworky apod.Pak jsem začala upravovat písně v složce Music a potom je už upravené hodit do iPodu a vše bylo v pořádku :thumbup:

Abys to pochopil,radši jsem přidala obrázek :D

http://i42.tinypic.com/ddztq8.jpg

snad to pomůže,kdyžtak napiš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ty písničky upravuješ ve složce Music nebo ve složce od iPodu?

Mě totiž iTunes taky problémovalo hlavně s tím,že v iPodu se mi neobjevovaly artworky apod.Pak jsem začala upravovat písně v složce Music a potom je už upravené hodit do iPodu a vše bylo v pořádku :thumbup:

Abys to pochopil,radši jsem přidala obrázek :D

http://i42.tinypic.com/ddztq8.jpg

snad to pomůže,kdyžtak napiš...

Tak to dělám.Doposud mi to šlo ale dnes to nejde.

Tak ho kopni :lol: zkus přeinstalovat iTunes :-)

No to je sice dobrý, ale nechce se mi to tam zas všechno přeskládávat.

Odkaz ke komentáři

Už jsem to zjistil.Je to jakoby zaheslované.Tohle jediné album mi nejde změnit.

Ještě mám takový dotaz.Jak mám udělat aby se mi album soundtracku udělalo v Cover Flow v jednom.Je to od různých skladatelů.Takže pak tam je kotel písniček.Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Už jsem to zjistil.Je to jakoby zaheslované.Tohle jediné album mi nejde změnit.

Ještě mám takový dotaz.Jak mám udělat aby se mi album soundtracku udělalo v Cover Flow v jednom.Je to od různých skladatelů.Takže pak tam je kotel písniček.Díky za odpověď.

Jako název alba a album artist dej název soundtracku ;)

Pak ti tam zůstane název interpreta a písničky což u st stačí ne? :D

Odkaz ke komentáři

Mas tam polozky Sort, Composer a pak na poslednim tabu zaskrtni Compilation - oznac vsechny a sjednot je pres compilation, sort a composer :) Takhle me to funguje uz nejakej ten patek v pohode.

conter, tak to je ta nejvetsi blbost xD Zvlast kdyz pouzivas Last.fm - zmrsis tim cele statistiky.

Odkaz ke komentáři

Mas tam polozky Sort, Composer a pak na poslednim tabu zaskrtni Compilation - oznac vsechny a sjednot je pres compilation, sort a composer :) Takhle me to funguje uz nejakej ten patek v pohode.

conter, tak to je ta nejvetsi blbost xD Zvlast kdyz pouzivas Last.fm - zmrsis tim cele statistiky.

Last.fm nepoužívám a takhle mi to naprosto vyhovuje :) ;) u soundtracku třeba nepotřebuju vědet název alba, stačí mi název písničky a interpret ;)

ale byl to jen můj návrh, ať si to udělá jak chce :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu