mika Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 muzete mi nekdo poradit proc mi nejdou paleny hry? paleny to je pres imgburn,samozrejme na verbatim+r dl a nic,moc se v tom nevyznam, muze to bejt tim ze to neni tzv.flashnuty? delam to pro syna,tak snad mi poradite,dik....:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no tak podle toho co jsi napsal ti můžu s klidným svědomím říct, že ANO, je to tím,že to nemáš flashnutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mika Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 sakra,ja si to myslel,dik.... a neni to problem s tim ze to je elite? jako nechat to flashnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 to je jedno co je to za verzi...flasher to umí udělat na jakekoliv mechanice...máš tu toho X témat.. prostě...pokud nemáš flash mechaniky tak ti nepujdou palený hry...jinak ten další postup dělaš dobře ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mika Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jojo,tak aspon vim jak dal,dik za radu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Priste lepe hledej , mas tu topik pro zacatecniky a flasheri tu maji na foru v sekci bazar take inzeraty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mika
muzete mi nekdo poradit proc mi nejdou paleny hry? paleny to je pres imgburn,samozrejme na verbatim+r dl a nic,moc se v tom nevyznam,
muze to bejt tim ze to neni tzv.flashnuty? delam to pro syna,tak snad mi poradite,dik....:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts