mika Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 muzete mi nekdo poradit proc mi nejdou paleny hry? paleny to je pres imgburn,samozrejme na verbatim+r dl a nic,moc se v tom nevyznam, muze to bejt tim ze to neni tzv.flashnuty? delam to pro syna,tak snad mi poradite,dik....:?
0 krtek6 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 no tak podle toho co jsi napsal ti můžu s klidným svědomím říct, že ANO, je to tím,že to nemáš flashnutý
0 mika Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 sakra,ja si to myslel,dik.... a neni to problem s tim ze to je elite? jako nechat to flashnout?
0 krtek6 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 to je jedno co je to za verzi...flasher to umí udělat na jakekoliv mechanice...máš tu toho X témat.. prostě...pokud nemáš flash mechaniky tak ti nepujdou palený hry...jinak ten další postup dělaš dobře ;)
0 mika Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 jojo,tak aspon vim jak dal,dik za radu....
0 Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 7, 2009 Priste lepe hledej , mas tu topik pro zacatecniky a flasheri tu maji na foru v sekci bazar take inzeraty...
Otázka
mika
muzete mi nekdo poradit proc mi nejdou paleny hry? paleny to je pres imgburn,samozrejme na verbatim+r dl a nic,moc se v tom nevyznam,
muze to bejt tim ze to neni tzv.flashnuty? delam to pro syna,tak snad mi poradite,dik....:?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts