abanda Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ahoj lidi..pomuze mi nekdo prosim Vas?..napsalo mi to uz podruhy po sobe..je to moje prvni vypalovani na xko a uz jsem z toho zoufalej..:-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 co to je za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 battlefield bad company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Vadný disk .Teda co jsem tak o tom čet tak to je prej vadným diskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 co používáš na vypalování za disk ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 palim to na verbatin dl+..dvakrat jsem to zkousel na notebooku v programu IMGBURN a dvakrat tahle chyba..pak jsem to zkusil na pc, po osmnacti procentech se to vyplo a napsalo, ze nelze vypalit..na pc jsem to vypaloval ve CLONECD..tak co delam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 a odkud to stahuješ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 možná máš na ho*no palírnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 share-rapid.cz ..to na to ma vliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N..podle infa pali DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 zkus to vypalit u kamose asi urcite to bude vypalovackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 a nemuze to byt blba verze hry nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 VErze hry to na 100% není je to chyba disku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 kamos mi jeste poradil dvd decrypter..myslite, ze to bude reseni meho problemu?..vypaloval bych to na stejne vypalovacce jako predtim(HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N)..nebo to zkusit vypalit na notebooku (ASUS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 takze jsem to zkusil v dvd decrypteru..vse podle navodu a vyskocila tahle chyba..uz fakt nevim co s tim..:angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Iso jsi projel v abgx360 ? jestli neni vadne... Taky je mozne ze mas spatny soubor .dvd , jak vytvorit tento soubor je v topiku pro zacatecniky ... Posledni moznost je ta ze ti odchazi vypalovacka . Sam mam tu samou co ty a hry na xbox360 jsem palil bez problemu . Mohou byt take spatne media , jsou to verbatim ? Duvodu je mnoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tohle mi to vyhodilo v abgx..takze iso je v poradku..na verbatiny palim..dvd decrypter 100procentne dobre nastaveny..asi bude problem v mechanice ale je zvlastni ze to neslo vypalit ani na notasu(acer)..jeste to zkusim vypalit na asusu, jinak uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 to je palírnu zkus to na jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 pěkný že střídáš mechaniky , co skusit jinej kotouč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 takze to zkusim vypalit na asusu..jaky program doporucujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 třeba cloneCD ... hlavně zkus jinej kotouč ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Ja clone cd , nezmrvil jsem v nem ani jedno dvd . Ale kazdej ti rekne neco jinyho asi . Dobry je i img burn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 uz sem si znicil 4 verbatiny..myslis uplne jinou znacku?..a jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 aha , to sem tu nikde nečet ( sem lamo-slepej ) ... jinou značku ne .. fakt nevim no , nemáš na tom nějakou folii nebo co já vim , dáváš to do mechaniky správně xD ? (ten bílej papír nahoře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel_Zvikl Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Lol ty voe stejnej problem jsem mel vcera a je to tim ze ty vypalujes ISO soubor ale musis vypalovat .dvd soubor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abanda Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 ne vypaluju .dvd soubour v clonecd a imgburn a v dvd decrypteru vypaluji .iso soubor..delam vse podle navodu..bude to asi vypalovackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
abanda
ahoj lidi..pomuze mi nekdo prosim Vas?..napsalo mi to uz podruhy po sobe..je to moje prvni vypalovani na xko a uz jsem z toho zoufalej..:-x
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.