plp Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Cau,mam tuhle lcd tv od vanoc a kdyz sem vyresil digitalni vysilani tak mam dalsi problem a ten je funkce PIP. Funkce PIP funguje jenom kdyz mam zapnutej xbox a hraju. Ale jak to mam prepnuty na DTV a sleduju napriklad Novu tak funkce PIP proste neni na vyber. Nevite jak to udelat aby ta funkce PIP fungovala? pro me je to docela dulezity. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Me to taky nejde , ale nevim co mam za typ ted . Mam ale taky samsunga 32" . U me to ale neni problem ,ale vlastnost . TV to proste neumi :) Takze procti manual jestli to ma tva tv umet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 heh jelikož to prodávám, tak vím jak to je a bohužel vás zklamu tato funkce vám nepůjde u 99% televizorů a to z toho důvodu, že prakticky všechny tv dnes mají pouze jednotunerový pip, ten aby vám fungoval tak k tv musíte připojit další zařízení (proto ti to s xkem funguje) romeno samsung le32a656 určo dvoutunerový pip nemá to nemaj ani 7 a 8 série :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tak proc to tam davaj ,kdyt je to prece na nic takhle:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Snad mě dante neukamenuje mam taky samsung 8.serii a volali jsme na podporu samsungu a tam nam tohle rekli musi byt nejakej zarizeni pripojene a zapnute pres HDMI jinak to nejde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Přesně tak, zapoj DVD, nebo BLU-RAY a jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 a proč opakujete co jsem napsal? dyť jsem psal další zařízení......looooooooooooooL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ale nepsals ze JENOM pres HDMI, tak aspon chapu tommyho. kazdopadne jeste jednou: tv na velkym a tv v malym ti nepujde. Ale kdyz mas novu na velkym, melo by ti do malyho okynka jit dostat XBOX vpohode. Pokud ti toto nejde, je neco spatne, toto umi i moje stoleta CRT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.