L053r Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Zdar chci se zeptat stahovat jsem před dobou beta Windows 7 a jak ted vyšla ta RC verze, nemusim stahovat RC verzi ale stačí update te beta verze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Standartne je treba komplet nova (re)instalace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 j to ma anonymous svatou pravdu a ja se pridam s dotazem.. az vyjde offiko Win7 co se bude prodavat tak se to taky bude muset reinstalovat? Jop a jeste mi pisnete co si mam pripravit k instalaci RC verze. mam to sosly, ted to v Alcoholu vypalim image na DVD.. Zkopcim si dokumenty na flashku a pak si to tam nahazim zase zpet. Dam dvd do notebooku, vypnu, pustim, a dal?? jak nactu v biosu to DVD?? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 v biosu povolis bottovani z cd\dvd a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nothinQ Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 j to ma anonymous svatou pravdu a ja se pridam s dotazem.. az vyjde offiko Win7 co se bude prodavat tak se to taky bude muset reinstalovat? Jop a jeste mi pisnete co si mam pripravit k instalaci RC verze. mam to sosly, ted to v Alcoholu vypalim image na DVD.. Zkopcim si dokumenty na flashku a pak si to tam nahazim zase zpet. Dam dvd do notebooku, vypnu, pustim, a dal?? jak nactu v biosu to DVD?? diky Pokud to vypálíš správně, tak v BIOSu si nastavíš jako první bootovačku CD-ROM, místo HDD. restartnes kompa a uz by ti mela nacist instalace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ok diky a, sorry nejsem moc zdatny pres instalace win, jak se dostanu do toho biosu a pak kde to tam najdu, bootovani s cd/dvd mechaniky a nakonec, az to bude nainstalovany tak si to musim zase prehodit z5?? jo a jeste, kdybych to nemel na DVD ae jen na HDD (na D) tak bych tu instalaci nejak spustil?? DIKY a prosim rychel :) Bohuzel musim ted odjet, tak sem napisu muj postup jak to udelam a pak se mrknu jestli to schvalujete.. 1) Vypalim image na DVD (v Alcoholu dam vypalit image atd..) 2) Zazalohuju si dokumenty 3) Dam DVD do mechaniky 4) Restartuju notas, najedu do BIOSu (zatim nwm jak :D) a dam jako prvni nacitani z DVD-rom 5) Installnu, samo si to vyhleda ovladace.. 6) Tadaaaaa, je to tak spravne?? Rad dam THX Mno tak uz nic, prave pisu z prostredi Windows7.. V Biosu jsem nic nedelal.. Vlozim DVD zapnu PC napise to úress any key to boot from DVD a je to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L053r
Zdar chci se zeptat stahovat jsem před dobou beta Windows 7 a jak ted vyšla ta RC verze, nemusim stahovat RC verzi ale stačí update te beta verze?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts