Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 Update z Beta na RC

L053r

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

j to ma anonymous svatou pravdu a ja se pridam s dotazem.. az vyjde offiko Win7 co se bude prodavat tak se to taky bude muset reinstalovat? Jop a jeste mi pisnete co si mam pripravit k instalaci RC verze. mam to sosly, ted to v Alcoholu vypalim image na DVD.. Zkopcim si dokumenty na flashku a pak si to tam nahazim zase zpet. Dam dvd do notebooku, vypnu, pustim, a dal?? jak nactu v biosu to DVD?? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
j to ma anonymous svatou pravdu a ja se pridam s dotazem.. az vyjde offiko Win7 co se bude prodavat tak se to taky bude muset reinstalovat? Jop a jeste mi pisnete co si mam pripravit k instalaci RC verze. mam to sosly, ted to v Alcoholu vypalim image na DVD.. Zkopcim si dokumenty na flashku a pak si to tam nahazim zase zpet. Dam dvd do notebooku, vypnu, pustim, a dal?? jak nactu v biosu to DVD?? diky

Pokud to vypálíš správně, tak v BIOSu si nastavíš jako první bootovačku CD-ROM, místo HDD. restartnes kompa a uz by ti mela nacist instalace

Odkaz ke komentáři

• 0

ok diky a, sorry nejsem moc zdatny pres instalace win, jak se dostanu do toho biosu a pak kde to tam najdu, bootovani s cd/dvd mechaniky a nakonec, az to bude nainstalovany tak si to musim zase prehodit z5?? jo a jeste, kdybych to nemel na DVD ae jen na HDD (na D) tak bych tu instalaci nejak spustil?? DIKY a prosim rychel :)

Bohuzel musim ted odjet, tak sem napisu muj postup jak to udelam a pak se mrknu jestli to schvalujete..

1) Vypalim image na DVD (v Alcoholu dam vypalit image atd..)

2) Zazalohuju si dokumenty

3) Dam DVD do mechaniky

4) Restartuju notas, najedu do BIOSu (zatim nwm jak :D) a dam jako prvni nacitani z DVD-rom

5) Installnu, samo si to vyhleda ovladace..

6) Tadaaaaa, je to tak spravne??

Rad dam THX

Mno tak uz nic, prave pisu z prostredi Windows7.. V Biosu jsem nic nedelal.. Vlozim DVD zapnu PC napise to úress any key to boot from DVD a je to :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu