Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Koupe GH kytary

ALEX2121

Recommended Posts

Slider je oblast 5 barevnych klaves pod normalnima klavesemama na krku jakoby nize... blize k telu kytary... je to jen na sola v RB2, a lajnama spojeny noty v GH WT a Metallica

Vůbec to není potřeba noty, které jsou spojeny lajnamy v WT a Metallica se dají hrát jako pull-offy a hammer-ony - vím z vlastní zkušenosti... Pokud nevíš jak na hammer-ony/pull-offy tak se podívej do tutorialu

Vazne ti nekecam ja to nemam ale vubec mi to nechybi.. prej je to na to tezky a lepsi je to hrat hammeringem...

gh4-360-3.jpg

slider--> jsou ty tlacitka s barevnejma koncema blize k telu na tomto obrazku tj. dole

ja mam xplorer- tu bilou od GH2 je skvela!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiň že se ti vecpu do topicu, ale mám dotaz. Co si myslíte o týhle nabídce?

http://www.alza.cz/bezdratova-kytara-pro-hru-guitar-hero-d115161.htm

Pokud jsem to správně pochopil, tak je to klasická kytara dodávána ke GT: WT, akorát je bez hry a tím pádem o 1500 levnější že jo? Docela o ní uvažuji tak mi řekněte Váš názor....Díky

Odkaz ke komentáři

Páááni, to je fakt dobrá cena a nabídka zároveň. Za 500Kč kytaru z world tour, to si nechám líbit. V sekci dostupnost je napsáno na cestě, takže je to žhavá novinka. Jestli to není nějakej fake či napodobenina tak jí určo kupuju:)

Odkaz ke komentáři

Neeeeeee to si ze mne delate srandu waaaaaaaawawawaw.....Asi před 2 tydny jsem si rekl ze chci GH.Tak supr hledam GH kytary na netu a najdu neco na alze maj dratovou kytaru x-plorer za 355,-Kč...koukam v nedeli maj ji..rikam si ze ji v pondeli objednam....koukam druhej den(pondělí) a už ji nemaj to si nedokazete predstavit jak sem byl (snad jenom) naštvanej.Tak koukam po nejaky jiny a nasel jsem GH II+kytara za 800kč no tak si rikam...rychle dokat to maj za 800,- protoze GH III+kytara mely uz za 1500,-Kč....takže mam GH II s xplorer(ale vúbec toho nelituju) ale kuli tomuhle sem se fakt dost vytočil.........ty kytary jsou ale jinak skoro stejny

Odkaz ke komentáři

Páááni, to je fakt dobrá cena a nabídka zároveň. Za 500Kč kytaru z world tour, to si nechám líbit. V sekci dostupnost je napsáno na cestě, takže je to žhavá novinka. Jestli to není nějakej fake či napodobenina tak jí určo kupuju:)

Už jsem jí předobjednal. :)

Odkaz ke komentáři

premejslim o nakupu kytary ale zjistil sem ze je kytara se sliderem a bez slideru tak jestli by mi nekdo nemohl hodit link na samotnou kytaru se sliderem nejak se v tech kytarach nevyznam ktera ho ma a ktera ne

mno abych se vratil k tematu .. bez slideru si zahrajes vsechno (GH/Rock band).. ale popravde i kdyz nejsem nakej prebornik v GH tak cca 2songy v GH metallica jsou na normalni brnkatko temer nemozny :) tzn ten slider je daleko rychlessi, Kdybys mnel zajem Vipous prodava/l jednu non-slider kytaru (je tu to nekde v bazaru).

jinac hrat na slider normalni noty je na prd .. jsou od sebe jeste dal nez normalni cudly a vyplati se to jen v solickach a to jeste od urovne hard :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu