ALEX2121 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 premejslim o nakupu kytary ale zjistil sem ze je kytara se sliderem a bez slideru tak jestli by mi nekdo nemohl hodit link na samotnou kytaru se sliderem nejak se v tech kytarach nevyznam ktera ho ma a ktera ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 soory za ot ale doplnim ti info o tom ;) Gh I-Aerosmith je bez slideru GH World tour,Metallica a dalsi ktery vyjdou je s sliderem doufam ze sem pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Rockband 2 kytara slider ma, ale tu v CR nesezenes Guitar Hero 2, 3, Aerosmith nemaj slider Guitar Hero WT, Metallica maj slider von zas az tak potrebnej neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 a nevite nekdo kde by se dala sehnat samotna kytara se sliderem?a kdyz bych si koupil tu bez slideru da se na ni taky normalne hrat treba WT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 A co je ten slider? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Slider je oblast 5 barevnych klaves pod normalnima klavesemama na krku jakoby nize... blize k telu kytary... je to jen na sola v RB2, a lajnama spojeny noty v GH WT a Metallica Vůbec to není potřeba noty, které jsou spojeny lajnamy v WT a Metallica se dají hrát jako pull-offy a hammer-ony - vím z vlastní zkušenosti... Pokud nevíš jak na hammer-ony/pull-offy tak se podívej do tutorialu Vazne ti nekecam ja to nemam ale vubec mi to nechybi.. prej je to na to tezky a lepsi je to hrat hammeringem... slider--> jsou ty tlacitka s barevnejma koncema blize k telu na tomto obrazku tj. dole ja mam xplorer- tu bilou od GH2 je skvela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 da se hrat s jakoukoliv kytarou cokoliv ja mam slider ale samotnou ji proste jen tak nesezenes jen bud bazar nebo od nekoho na foru ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Nedavno jsem kupoval z Alzi bilou kytaru (GH II) a jsem maximalně spokojenej muzu hrat vsechny Rock Bandy a i GH :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Promiň že se ti vecpu do topicu, ale mám dotaz. Co si myslíte o týhle nabídce? http://www.alza.cz/bezdratova-kytara-pro-hru-guitar-hero-d115161.htm Pokud jsem to správně pochopil, tak je to klasická kytara dodávána ke GT: WT, akorát je bez hry a tím pádem o 1500 levnější že jo? Docela o ní uvažuji tak mi řekněte Váš názor....Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 http://www.alza.cz/bezdratova-kytara-pro-hru-guitar-hero-d115161.htm Páááni, to je fakt dobrá cena a nabídka zároveň. Za 500Kč kytaru z world tour, to si nechám líbit. V sekci dostupnost je napsáno na cestě, takže je to žhavá novinka. Jestli to není nějakej fake či napodobenina tak jí určo kupuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Co jsem tak koukal, tak u nás v jednom shopu ji mají skladem do 24 hod, takže až něco našetřím tak do ní jdu :). A na napodobeninu ani fake to nevypadá tak snad...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolineque Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Zdravím...Borci bejt váma moc bych neváhal. Je to tam od čtvrtka! Sám jsem objednal 3 kousky a navíc jsem tam volal, abych se informoval a má přijít 45 kusů! Tak kdo má zájem, radši si předobjednejte:!::!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 tak to diky to by mela bejt ta se sliderem, i kdyz je to teda ne uplne dulezity tak bych radsi snim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 tak to je parada pujdu do toho az bude skladem ale radeji si pockam na koment nekoho z vas jestli se nejedna o fake, sice o tom nepochybuju ze by si alza nakoupila fake veci ale jistotka je jistotka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Neeeeeee to si ze mne delate srandu waaaaaaaawawawaw.....Asi před 2 tydny jsem si rekl ze chci GH.Tak supr hledam GH kytary na netu a najdu neco na alze maj dratovou kytaru x-plorer za 355,-Kč...koukam v nedeli maj ji..rikam si ze ji v pondeli objednam....koukam druhej den(pondělí) a už ji nemaj to si nedokazete predstavit jak sem byl (snad jenom) naštvanej.Tak koukam po nejaky jiny a nasel jsem GH II+kytara za 800kč no tak si rikam...rychle dokat to maj za 800,- protoze GH III+kytara mely uz za 1500,-Kč....takže mam GH II s xplorer(ale vúbec toho nelituju) ale kuli tomuhle sem se fakt dost vytočil.........ty kytary jsou ale jinak skoro stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 http://www.alza.cz/bezdratova-kytara-pro-hru-guitar-hero-d115161.htmPáááni, to je fakt dobrá cena a nabídka zároveň. Za 500Kč kytaru z world tour, to si nechám líbit. V sekci dostupnost je napsáno na cestě, takže je to žhavá novinka. Jestli to není nějakej fake či napodobenina tak jí určo kupuju:) Už jsem jí předobjednal. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Už jsem jí předobjednal. :) ja taky a jsem za to rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Taky jsem tak udělal.... jsem zvědavej kdy přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Přijde mi ta cena nějak podezřele levná, ale alze věřím a kdyžtak jí do 14 dnů vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 tak mam taky obednano hrali sme na kalbě u kamose a je to fakt super =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 taky objednano, ale pise mi to ze pride 1 kus :D tak co dostane ji jen 1 z nas?? edit: nebo kazdymu poslou jedno barevny tlacitko, nekomu telo a nekom krk... :D a nekomu elektroniku zevnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Noooo...uvidíme:). Já si objednával v sobotu večer, tak doufám, že se na mě dostane. Kdyžtak snad objednaj další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 v objednavce stoji : Produkt skončil. :) Kdo bydlí v Praze tak na pobočce v Praze 7 jednu maj skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 omg a kdo tady rikal ze maj objednano 45 kusu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruya Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 premejslim o nakupu kytary ale zjistil sem ze je kytara se sliderem a bez slideru tak jestli by mi nekdo nemohl hodit link na samotnou kytaru se sliderem nejak se v tech kytarach nevyznam ktera ho ma a ktera ne mno abych se vratil k tematu .. bez slideru si zahrajes vsechno (GH/Rock band).. ale popravde i kdyz nejsem nakej prebornik v GH tak cca 2songy v GH metallica jsou na normalni brnkatko temer nemozny :) tzn ten slider je daleko rychlessi, Kdybys mnel zajem Vipous prodava/l jednu non-slider kytaru (je tu to nekde v bazaru). jinac hrat na slider normalni noty je na prd .. jsou od sebe jeste dal nez normalni cudly a vyplati se to jen v solickach a to jeste od urovne hard :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts