Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Že by grafika?

hlada91

Otázka

že by grafika?

tak jsem ted hral asi 20 minut GTA 4 a zničeho nic mi na obrazovce při hře začali blikat takovy modry pruhy a tak jsem vypnul xbox a při dalším zapnutí mi už vůbec nenaběhne obraz....monitor ukazuje že nemá signál, máte někdo nějaký zkušenosti nebo nevíte co by stím mohlo být? 8.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ja jsem kupoval xko s flashem a puvodni fw jsem k tomu nemel, pak mi nabehl rrod, poslal jsem to MS a oni mi poslali opravene xko s novou mechanikou lite-on.:) pry to nijak nejde, puvodni fw si z prstu nevycucas. hlavne si v mechanice nenechej paleny dvdcko az to budes posilat na reklamacku:)

Odkaz ke komentáři

• 0

ok, tak já to skusím, ještě tedy snad poslední dotaz, posíláte to přímo na microsoft(případně prosím adresu, nemůžu jí najít) a nebo na adresu odkud jste to koupili? Můj xbox je kupovaný z herni-svet.cz a maj tam napsáno že je lepší poslat to přímo microsoftu že je to pak rychlejc vyřízený, kam to posíláte vy? díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

• 0

posli to MS, podle me si musis tu konzoli nejdriv zaregistrovat na xbox.com, tam das ze to posilas na opravu a prijde ti emailem elektronickej stitek na balik. zabalis xko, nalepis stitek a prijede pro to UPC. pak pockas tak 14 dni a UPC ti doveze opraveny xko domu. a nejspis budes muset dat xko flashnout :)

Odkaz ke komentáři

• 0
posli to MS, podle me si musis tu konzoli nejdriv zaregistrovat na xbox.com, tam das ze to posilas na opravu a prijde ti emailem elektronickej stitek na balik. zabalis xko, nalepis stitek a prijede pro to UPC. pak pockas tak 14 dni a UPC ti doveze opraveny xko domu. a nejspis budes muset dat xko flashnout :)

Xko by si musel jit znovu nechat flashnout jen pokud by mu museli dat Xko nove, treba jen opravi tu grafiku :roll:... Snad se nemylim :oops:

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem měl podobný problém, i když s tím rozdílem, že mi to neukazovalo poruchu signálu ale nějáké číslo erroru (už nevím jaké)... Ale Začalo to stejně jako ten tvůj problém... Chyba byla v zakl. desce, takže reklamačka... ale i tak jsem si nechal pro jistotu nahrát původní FW. Pokud ho nemáš, tak být tebou bych se po něm poptal u člověka od koho si x-ko kupoval... Je sice možné, že mechaniku kontrolovat nebudou, ale je to hodně riskantní, oni totiž po té opravě dělají 2 hodinový test xka spolu s nějákým scanem (tak mi to alespoň bylo řečeno ve zprávě, kterou mi poslali s opraveným Xkem). A kdyžtak se poraď s uživatelem Izmail360, má s tím zkušenosti a prakticky jsem to řešil vše přes něho...

Odkaz ke komentáři

• 0

No neresil bych to nahraj tam jinej originalni FW s tvym klicem a projde to, nebo pokud chces jistotu, tak pri nahravani vypoj KABEL, mechanika se ti brickne a posli to tam tak, s tim, ze ti nejde i mechanika :). Stejne tak se to da udelat s liteon.

Jelikoz FW vycist nejde, tak ho nevycte ani MS, takze mechaniku bricknu a poslu na reklamacku. Uz jsem to takhle delal a v pohode to proslo :).

EDIT !!!! Jeste bych rat dodal, ne vzdy to muze projit, zvlast u te BenQ, take jsem se setkal s tim, ze to lidem neproslo, jen rikam, ze urcita sance je. V pripade LiteOn, by to projit melo vzdycky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu