Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Že by grafika?

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ok, tak já to skusím, ještě tedy snad poslední dotaz, posíláte to přímo na microsoft(případně prosím adresu, nemůžu jí najít) a nebo na adresu odkud jste to koupili? Můj xbox je kupovaný z herni-svet.cz a maj tam napsáno že je lepší poslat to přímo microsoftu že je to pak rychlejc vyřízený, kam to posíláte vy? díky za odpovědi.

• 0
Odesláno
posli to MS, podle me si musis tu konzoli nejdriv zaregistrovat na xbox.com, tam das ze to posilas na opravu a prijde ti emailem elektronickej stitek na balik. zabalis xko, nalepis stitek a prijede pro to UPC. pak pockas tak 14 dni a UPC ti doveze opraveny xko domu. a nejspis budes muset dat xko flashnout :)

Xko by si musel jit znovu nechat flashnout jen pokud by mu museli dat Xko nove, treba jen opravi tu grafiku :roll:... Snad se nemylim :oops:

• 0
Odesláno

Já jsem měl podobný problém, i když s tím rozdílem, že mi to neukazovalo poruchu signálu ale nějáké číslo erroru (už nevím jaké)... Ale Začalo to stejně jako ten tvůj problém... Chyba byla v zakl. desce, takže reklamačka... ale i tak jsem si nechal pro jistotu nahrát původní FW. Pokud ho nemáš, tak být tebou bych se po něm poptal u člověka od koho si x-ko kupoval... Je sice možné, že mechaniku kontrolovat nebudou, ale je to hodně riskantní, oni totiž po té opravě dělají 2 hodinový test xka spolu s nějákým scanem (tak mi to alespoň bylo řečeno ve zprávě, kterou mi poslali s opraveným Xkem). A kdyžtak se poraď s uživatelem Izmail360, má s tím zkušenosti a prakticky jsem to řešil vše přes něho...

• 0
Odesláno

No neresil bych to nahraj tam jinej originalni FW s tvym klicem a projde to, nebo pokud chces jistotu, tak pri nahravani vypoj KABEL, mechanika se ti brickne a posli to tam tak, s tim, ze ti nejde i mechanika :). Stejne tak se to da udelat s liteon.

Jelikoz FW vycist nejde, tak ho nevycte ani MS, takze mechaniku bricknu a poslu na reklamacku. Uz jsem to takhle delal a v pohode to proslo :).

EDIT !!!! Jeste bych rat dodal, ne vzdy to muze projit, zvlast u te BenQ, take jsem se setkal s tim, ze to lidem neproslo, jen rikam, ze urcita sance je. V pripade LiteOn, by to projit melo vzdycky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu